Sådan Vælges Rulleskøjter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Rulleskøjter
Sådan Vælges Rulleskøjter

Video: Sådan Vælges Rulleskøjter

Video: Sådan Vælges Rulleskøjter
Video: Rulleskøjter, Skateschool.dk, Rulleskøjteskole 2024, April
Anonim

Designet af de første rulleskøjter, hvis opfindelse dateres tilbage til 1743, var desværre ufuldkommen. Sådanne ruller var ret traumatiske på grund af det faktum, at de ikke kunne kontrolleres. I moderne udstyr er alt tænkt ud til finesser, og ruller har mulighed for at vælge rulleskøjter, der fuldt ud opfylder deres præferencer og krav.

Sådan vælges rulleskøjter
Sådan vælges rulleskøjter

Instruktioner

Trin 1

Når du planlægger at købe videoer, er det vigtigt at huske, at den bedste model for hver bruger er den, der passer til hans evner, og hvor han føler sig godt tilpas og rolig.

Trin 2

Når du vælger støvler, vil du blive stillet over for spørgsmålet om, hvad du foretrækker - fastgørelseselementer eller snørebånd, hård eller blød konstruktion. På en hård støvle dækker den nederste del det meste af ydersålen næsten som skiudstyr. Den øverste del omgiver og understøtter anklen. Begge disse dele er forbundet på hver side af anklen ved hjælp af et bevægeligt system, der gør det muligt for anklen med støvlen at bevæge sig fremad. Den hårde støvle har en aftagelig polstring.

Trin 3

De bløde støvler har samme design som vandresko og har en udvendig manchet for at sikre fødderne. De fleste skatere foretrækker disse støvler, idet de tror, at de er mere behagelige på deres fødder. Derudover er de meget lettere end stive. Sørg for at prøve begge muligheder for at bestemme, hvad der er behageligt for dig.

Trin 4

Støvlenes højde afhænger af hvilken retning rulleskøjter de er designet til. En støvle med høj skaft giver en sikker pasform, men mindre fleksibilitet. I en fitnessstøvle er støvlen stor, normalt 3-4 inches over ankelbøjningens niveau. Specialskøjter og skøjter til aggressiv skøjteløb kan have forskellige højder.

Trin 5

En skøjteramme er fastgjort til bunden af bagagerummet for at holde hjulene på plads. Når du vælger en ramme, skal du tage højde for den maksimale størrelse på hjulene, der svarer til den. Til fremstilling af rammer anvendes materialer af tre typer: metal, kompositmaterialer og plast.

Trin 6

Takket være den stive plastramme omdannes energien i dit skub til energien ved fremadgående bevægelse. Med en bøjelig ramme bliver du nødt til at gøre en stor indsats. De metalrammer, der oftest bruges til hockey og speedskøjter, er ikke nødvendigvis stærkere eller hårdere end plastikrammer af høj kvalitet.

Trin 7

Rammer lavet af kompositmaterialer er dyre og vanskelige at fremstille. Sådanne rammer reducerer vibrationer fra vejoverfladen og giver øget stivhed. Rammelængde målt fra midten af bagakslen til midten af forakslen varierer fra 10 til 16 inches.

Trin 8

Når du vælger en metode til fiksering, skal du huske, at systemet er pålideligt, der giver benet pålidelig støtte uden at klemme det overalt. Hvis benet dingler inde i bagagerummet, vil du blive frataget muligheden for at have god skøjtekontrol, og du vil gnide dine calluses. Som regel produceres hårde støvler med spænder eller samtidigt med spænder og snørebånd. Bløde modeller leveres med snørebånd, men nogle gange er de udstyret med et topbælte med et spænde for at styrke fastgørelsen.

Anbefalede: