Sådan Vælges Skistave Til Dit Barn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Skistave Til Dit Barn
Sådan Vælges Skistave Til Dit Barn

Video: Sådan Vælges Skistave Til Dit Barn

Video: Derfor græder børn, når de skal i skiskole - og sådan undgår 2022, November
Anonim

Skiløb er en fantastisk mulighed for et barns fysiske udvikling. Til langrend eller alpint skiløb skal du vælge et sæt udstyr til ham i overensstemmelse med hans højde og vægt. Praktisk udstyr er en forudsætning for, at barnets aktiviteter giver glæde og glæde. Det er meget vigtigt at vælge de rigtige skistave til et barn, der lige er begyndt.

Sådan vælges skistave til dit barn
Sådan vælges skistave til dit barn

Instruktioner

Trin 1

Skistave til børn såvel som til voksne adskiller sig i fremstillingsmaterialet, som deres vægt, stivhed og styrke afhænger af. Let og stive Kevlar-stænger er ret dyre, så der er ingen mening i at købe dem til et barn, hvis vækst ændres meget hurtigt, og stænger købt i begyndelsen af ​​sæsonen kan blive for små og ubehagelige ved slutningen af ​​sæsonen. Den ideelle mulighed er glasfiber eller endda almindelig aluminium, den er endnu stærkere. En bøjet aluminiumspind kan i modsætning til glasfiber let vende tilbage til sin oprindelige form.

Trin 2

Hvis du vil sætte dit barn på langrendski, skal du vælge stænger i henhold til deres højde. De skal være 25-30 cm kortere. Vælg ski med plastik "poter" i form af en cirkel eller "stjerne", som giver dig mulighed for at skubbe af, når du står på ski selv fra løs sne. For et 3-årigt barn med en højde på 100 cm er pinde med en længde på 75 cm egnede, for et elleve år gammelt barn med en højde på 145 cm skal du få pinde med en længde på 115 cm.

Trin 3

Unge skiløbere begynder at lære nedstigninger fra pisterne i starten og slet ikke uden pinde - på denne måde lærer de hurtigt at holde balance. Derefter, når skiløbsteknikken allerede er mestret, kan du vælge pinde. For at ikke tage fejl, skal du tage barnets støvler på og læg dem på ski med bindinger. Få ham til at bøje sin højre arm i en ret vinkel og presse albuen mod hans torso. Pindens håndtag skal være i din håndflade, og spidsen skal hvile på gulvet.

Trin 4

Sørg for, at håndtaget er behageligt, ergonomisk og kan pakkes tæt ind i barnets håndflade i en skihandske eller vante. Nøglesnorens løkke skal holde håndleddet tæt, så barnet let kan kontrollere bevægelsen af ​​polerne.

Populær af emne.