Hamilton ændrer Sit Træningsregime Inden Sæsonen

Hamilton ændrer Sit Træningsregime Inden Sæsonen
Hamilton ændrer Sit Træningsregime Inden Sæsonen

Video: Hamilton ændrer Sit Træningsregime Inden Sæsonen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Fysioterapien.dk Ballerup afd. Træningscenter 2023, Februar
Anonim

Lewis Hamilton eksperimenterede med træning uden for sæsonen for at tilpasse sig F1s nye regler for kørervægt og sagde, at han aldrig havde været i så fantastisk form.

Hamilton ændrer sit træningsregime inden sæsonen
Hamilton ændrer sit træningsregime inden sæsonen

I 2018 sagde Hamilton, at han ville blive en "anden atlet" i 2019, efter at minimumsvægten for en rytter blev bestemt i de kongelige løb på 80 kg. Dette gør det muligt for ryttere ikke at gå på diæter og få noget muskelmasse, hvilket Hamilton gjorde i offseason.

Hamilton svarede på et spørgsmål fra en Motorsport.com-reporter om hans fysiske tilstand:”Jeg har nået grænserne, så alt er i orden. Grundlæggende ting ændrer sig ikke før hver sæson. Vi stræber efter det samme mål fra år til år. Det er godt, at vi rejste denne vægtlinje, fordi det tillod os at være opmærksomme på andre aspekter af træning. Dette er en interessant udfordring. Hver sæson på tidspunktet for tilbagevenden til træning er ret smertefuld for kroppen. Men for at prøve forskellige metoder - for første gang arbejdede jeg med flere trænere på forskellige programmer, og det var meget interessant. Alt dette arbejde vil blive belønnet hundrede gange i løbet af sæsonen. Jeg blev fysisk stærkere og i dag føler jeg mig stærkere end nogensinde."

Hamilton prøvede sig på surfing og kampsport om vinteren og arbejdede også tæt sammen med forskellige atleter og trænere. Og diætet til den fem gange mester blev overvåget af flere vegetariske ernæringseksperter.

Ifølge Lewis svinger hans vægt stadig inden for visse grænser - afhængigt af belastningen.

Han sagde:”Fedtmassen er faldende, hvilket er godt. Jeg vil gerne have mere effektive muskler og lindring. Jeg prøver ikke at blive en superhelt Hulk. Det tager lang tid at opbygge muskler ordentligt. Det er godt, at jeg nu kan spise så meget som jeg vil og tage store portioner. Da jeg kom bag rattet mandag til testning, var jeg temmelig tung. Onsdag morgen var min vægt faldet, og jeg var i stand til at tabe et par pund. Sådanne udsving vil fortsætte i flere uger. Jeg nyder at træne mere end nogensinde. Det er godt, at det lykkedes os at gøre dem mere interessante, at introducere nye elementer. Dette er hvad jeg prøver at gøre."

Hamilton skiftede til en plantebaseret diæt for to år siden. Ifølge ham hjalp dette blandt andet ham med at blive mester i 2017 og 2018.

Ifølge ham vil de nye regler vedrørende ryttervægt hjælpe piloter til at blive mere afbalancerede.

”Vi var nødt til at opretholde en vis vægt, og den var ikke særlig sund. Vi var nødt til at opgive kød og andre ting for at overholde grænsen. Nu bliver det lettere for rytterne. Du kan blive sundere. Selv føler jeg mig sundere og stærkere, end jeg nogensinde har følt de sidste 12 år. Nu kan du spise mere og dermed sove bedre og få mere energi. Derfor er jeg mere tilfreds end før."

Populær af emne.