Hvor Kan Du Gå På Langrend I Moskva

Indholdsfortegnelse:

Hvor Kan Du Gå På Langrend I Moskva
Hvor Kan Du Gå På Langrend I Moskva

Video: Hvor Kan Du Gå På Langrend I Moskva

Video: Hvor Kan Du Gå På Langrend I Moskva
Video: Ледяной апокалипсис в России! Санкт-Петербург похоронен сильным ветром и снегопадом! 2024, April
Anonim

Ski er langrend og ned ad bakke. Hvis du helt sikkert har brug for at finde en god skråning til alpint skiløb, giver langrend dig mulighed for at tage turister selv på en plan overflade. Selvom tilstedeværelsen af lettelsen i høj grad pynter turen. Ved første øjekast kan du køre hvor som helst, hvor som helst, og specielle spor er for nylig blevet bygget aktivt i alle parker. Men disse spor er ikke altid interessante. Denne form for ridning er velegnet til atleter, der træner resultatet. Men for en romantiker, der ønsker at køre for fornøjelse, er det sædvanlige spor i en bypark næppe egnet. Vi foreslår, at du gør dig fortrolig med de mest behagelige skiløb i Moskva.

Hvor kan du gå på langrend i Moskva
Hvor kan du gå på langrend i Moskva

Instruktioner

Trin 1

Det første sted er med rette taget af Bitsevsky-skovparken. Denne storslåede park har alt, hvad en skiløber har brug for. Der er skiløjper, der er snestormstier, og vigtigst af alt er der træer og lidt vildhed. Her kan du føle dig som i en rigtig skov og få stor glæde af skiløb.

Trin 2

Biryulevsky arboretum hænger heller ikke bag Bitsa. Denne park har både en forberedt skiløjpe og vilde sektioner med en klassisk skiløjpe. Desværre er skiløbernes foretrukne rute nu blevet ændret, men der er stadig et sted at stå på ski. Udsigten er meget flot og parken er fantastisk.

Trin 3

Elk Island er en anden "ø" af vilde dyr og et skiløbers paradis. Den mest interessante turistrute for en skiløber er gennem sumpene. Der kan du finde en rigtig elg, og udad ligner dette område et lille stykke taiga. Lettelsen er ikke den mest interessante her. Men naturen er interessant.

Trin 4

Ganske behagelig skiløb opnås i Botanisk Have. Det er praktisk at komme dertil med metro, og vegetationen er meget smuk og interessant. Stierne i sig selv er ret varierede, og det vigtigste er, at vilde områder er blevet bevaret.

Trin 5

Et andet godt sted er Serebryany Bor. Der er også mange interessante ruter at ride. Sandt nok er lettelsen også ret flad.

Trin 6

Der er et par mere stille steder, men der er mindre natur, og ruterne er mere ensformige. For eksempel fryser Borisov-damme perfekt. Som et resultat vises et fremragende spor på isen. Der er sektioner til skøjteløb. Men hele tiden bevæger du dig på en plan overflade.

Anbefalede: