Hvilke Hold Kom Til FIFA World Cup

Hvilke Hold Kom Til FIFA World Cup
Hvilke Hold Kom Til FIFA World Cup

Video: Hvilke Hold Kom Til FIFA World Cup

Video: Hvilke Hold Kom Til FIFA World Cup
Video: One Year To Go | FIFA World Cup Qatar 2022 | The Countdown Begins 2024, Kan
Anonim

Der er meget lidt tid tilbage før starten af FIFA World Cup 2018 i Rusland. Endelig er alle 32 hold bestemt og har med sikkerhed bestået udvælgelsen i deres regioner.

Hvilke hold kom til FIFA World Cup 2018
Hvilke hold kom til FIFA World Cup 2018

Holdene, der kvalificerede sig til FIFA verdensmesterskabet, afventer nu lodtrækningen i Rusland den 1. december.

Deltagerlisten til FIFA World Cup 2018:

Europa: Rusland, Frankrig, Tyskland, Sverige, Portugal, Schweiz, Serbien, Polen, England, Spanien, Belgien, Island, Kroatien, Danmark.

Generelt var de kvalificerende kampe i denne zone rolige. Stadig fungerede det ikke uden overraskelser. Den største skuffelse vedrørte landsholdene i Italien og Holland. Begge hold mistede deres plads til svenskerne: Hollænderne tabte dem i gruppen og italienerne i slutspillet. Selv russiske fans var forstyrrede, fordi spillere som Buffon, Chielini, Bonucci, Promes og andre ikke ville deltage i turneringen. Nå, den største overraskelse med "+" - tegnet var udgangen fra gruppen fra det første sted i det islandske hold. De havde en ret stærk og jævn gruppe, men holdet sikrede sig en direkte billet til sig selv.

Billede
Billede

Sydamerika: Brasilien, Uruguay, Argentina, Colombia, Peru.

Brasilianerne viste meget selvsikker spil i denne zone. De led kun ét nederlag og tog fortjent førstepladsen. Men det argentinske landshold kom til verdensmesterskabet i den sidste runde. De spillede ikke særlig godt gennem hele turneringen, og Lionel Messi lignede sjældent sig selv. Men i sidste øjeblik samlet argentinerne og vandt billetten. I denne region var den største skuffelse Chile-landsholdet, som ikke kunne komme til turneringen. Det peruanske landshold har ikke deltaget i sådanne kampe i meget lang tid og var den sidste, der fik en billet til Rusland.

Asien: Iran, Sydkorea, Japan, Saudi-Arabien, Australien.

Der var ingen overraskelser blandt de asiatiske deltagere. Alle de nationale hold, der deltog i verdensmesterskabet, deltager regelmæssigt i disse turneringer. Uzbekistans landshold kan på ingen måde nå det til deres nummer. Hun starter altid udvælgelsen godt, men ender på en eller anden måde.

Afrika: Tunesien, Marokko, Nigeria, Senegal, Egypten.

Blandt turneringsdeltagerne fra Afrika var der ikke plads til landsholdene i Cameroun, Cote Divoire, Algeriet og Ghana - hold, der er blandt de stærkeste på deres kontinent.

Nordamerika: Mexico, Costa Rica, Panama.

Også her var det ikke uden fornemmelser. For første gang i mange år nåede amerikanerne ikke verdensmesterskabet i 2018. Team USA viste imponerende præstationer, men tabte uventet mod den største outsider Trinidad og Tobago i sidste runde.

Det er værd at bemærke, at næsten halvdelen af deltagerne i Confederations Cup 2017 ikke kommer til Rusland for verdensmesterskabet: Cameroun, New Zealand og Chile.

Dette er den fulde liste over hold, der kommer til Rusland næste sommer for at deltage i FIFA World Cup 2018.

Anbefalede: