Hvilke Hold Spiller I FIFA World Cup-finalen I I Brasilien

Hvilke Hold Spiller I FIFA World Cup-finalen I I Brasilien
Hvilke Hold Spiller I FIFA World Cup-finalen I I Brasilien

Video: Hvilke Hold Spiller I FIFA World Cup-finalen I I Brasilien

Video: Hvilke Hold Spiller I FIFA World Cup-finalen I I Brasilien
Video: PES 2021 - Brazil vs Indonesia FINAL - FIFA World Cup 2022 - Full Match - All Goals HD - Gameplay PC 2024, April
Anonim

Den 14. juli finder den største fodboldkamp i fireårsperioden sted i byen Rio de Janeiro. Hold fra Tyskland og Argentina vil spille på det berømte Maracanã stadion om retten til at blive kaldt vores tids bedste fodboldhold.

Hvilke hold spiller i FIFA World Cup-finalen i 2014 i Brasilien
Hvilke hold spiller i FIFA World Cup-finalen i 2014 i Brasilien

I den sidste kamp i verdensmesterskabet vil flere millioner tilskuere kunne se konfrontationen mellem to legendariske hold. Tre gange verdensmestre møder kampen om det vigtigste fodboldtrofæ med to gange verdensmesterskabsvindere. Det tyske hold mødes med Argentina.

Europæerne fik deres ret til at spille i den sidste kamp efter en knusende sejr over værterne for mesterskabet, brasilianerne. Resultatet af denne kamp forårsager stadig nederlag og beundring. 7 - 1 Tyskland besejrede brasilianerne. Argentinas landshold gjorde det meget sværere til finalen. Først i straffesparkskonkurrencen brød sydamerikanerne den nederlandske rivalisering - 0 - 0 (4 - 2).

Det ville være umuligt at tale om favoritten til verdensmesterskabsfinalen, men Tyskland viste i semifinalen simpelthen plads til uvirkelig fodbold. Derfor, hvis tyskerne fortsætter med at spille på samme måde, er det værd at sige, at argentinerne vil blive ofret til europæerne. Men Argentina har også sine trumfkort. Dette hold, om end med en minimal fordel, vandt ikke desto mindre turneringen (med undtagelse af semifinalekampen). Argentinernes holdspil i de centrale og defensive linjer ser ret godt koordineret ud, selvom det i angreb på trods af spredning af fodboldstjerner ikke skinner. Takket være tætheden af spillet midt i marken kan argentinerne muligvis ødelægge tyskernes angribende impulser, og en af de angribende sydamerikanere er altid klar til at slå et slag. Derudover havde Tyskland i nogle kampe problemer med spillet. Så vi kan huske uafgjort med Ghana (2 - 2), plaget med Algeriet i 1/8 finalen - 0 - 0 (2 - 1 i ekstra tid), og også et ikke meget lyst spil med Frankrig i kvartfinalen (1 - 0).

Mange fodboldeksperter siger, at Argentinas hold er meget mere organiseret end Brasilien. Derfor vil det ikke være let for tyskerne. Under alle omstændigheder, i den sidste kamp i verdensmesterskabet, kan alt afgøres af en succesrig spilepisode.

I holdene mødes en af mesterskabet til mesterskabet personligt. Müller (Tyskland) scorede fem mål, Messi (Argentina) - fire. Måske bliver en af disse fodboldspillere mesterskabet i mesterskabet.

Det er værd at nævne, at Tyskland og Argentina allerede har mødtes i finalen i FIFA World Cup. Så i 1990, i den italienske hovedstad, vandt tyskerne en minimal sejr på 1 - 0. Nu vil historien, som argentinerne håber, blive omskrevet.

Anbefalede: