Sådan Vælges Skitøj

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Skitøj
Sådan Vælges Skitøj

Video: Sådan Vælges Skitøj

Video: Sådan Vælges Skitøj
Video: Valgfilm: STEEEEEEEEEEEM! Stem! Stem! Stem! Stem! 2024, Kan
Anonim

En nybegynder på banen kan ikke kun genkendes af tøvende bevægelser, men også af forkert tøj. Valget af skiudstyr skal behandles med maksimal opmærksomhed, fordi komforten på skiløb afhænger af det. I dag producerer et stort antal specialiserede sportsfirmaer mange forskellige typer tøj til alpint skiløb, sådan et sortiment vil forvirre enhver person. For at finde det rigtige tøj kan du bruge følgende tip.

Sådan vælges skitøj
Sådan vælges skitøj

Instruktioner

Trin 1

En skiløberes tøj skal bestå af tre lag. Det første lag er termisk undertøj. På trods af navnet er det ikke beregnet til at opvarme en person, men at afvise fugt fra sin krop. Faktisk er skøjteløb i vådt undertøj ikke kun ubehageligt, men også meget koldt. Lingeri skal passe tæt rundt om din krop, og materialet, som det er fremstillet af, skal absorbere fugt og afvise det til det øverste lag. I intet tilfælde skal du ikke bære bomuldsundertøj - det absorberer fugt godt, men det skilles kun med det, når du klemmer. Også termisk undertøj kan have allergivenlige og antibakterielle egenskaber.

Trin 2

Det næste lag er isolering, det beskytter os mod kulde. Nogle foretrækker en dunforing (som er velegnet til svær frost), andre bærer en uldtrøje, nogle gange nogle få. Men faktisk er fleece ideel til det andet lag. Sådant tøj varmer meget godt, bliver ikke vådt, leder perfekt fugt frigivet af termisk undertøj.

Trin 3

Formålet med det sidste lag er at beskytte os mod fugt og vind. Folk bærer ofte enkle vindskærme. Men de er ikke særlig velegnede til skiløbere, fordi en sådan jakke beskytter dig godt mod vinden, men på samme tid forhindrer den fugt i at flygte udad. Som et resultat vil et rigtigt "bad" vise sig meget hurtigt mellem det andet og tredje lag. Teknologier med de krævede egenskaber er dyre. Men ved hjælp af dem får du garanteret en masse positive følelser fra turen. Ski-overtøj af høj kvalitet skal bestå af to lag: indre (membran) og ydre (tæt stof). Sådanne stoffer har to indikatorer: dampgennemtrængelighedskoefficienter (viser, hvor meget damp stoffet vil passere om dagen) og vandmodstand (viser højden af den vandsøjle, som stoffet kan modstå). Jo flere disse to egenskaber er, jo bedre.

Anbefalede: