Hvem Vinder FIFA Confederations Cup

Hvem Vinder FIFA Confederations Cup
Hvem Vinder FIFA Confederations Cup

Video: Hvem Vinder FIFA Confederations Cup

Video: Hvem Vinder FIFA Confederations Cup
Video: FIFA CONFEDERATIONS CUP • ALL WINNERS 1992 - 2017 • WINNERS LIST 2024, April
Anonim

Alle fans venter spændt på starten på den første store turnering for landshold i Rusland. Der har aldrig været noget lignende i vores land.

Confederations Football Cup
Confederations Football Cup

Den 17. juni starter årets hovedturnering for nationale fodboldhold - Confederations Cup. Traditionelt afholdes denne turnering et år før verdensmesterskabet i værtslandet for dette mesterskab. I alt deltager 8 hold: New Zealand, Rusland, Portugal, Mexico - gruppe 1 og Tyskland, Chile, Australien og Cameroun - gruppe 2.

Utvivlsomt er den første gruppes favorit det portugisiske hold, ledet af verdensfodboldens hovedstjerne, Cristiano Ronaldo. Men Mexico og Rusland kæmper om den anden billet til semifinalen. Forresten er vores hold svækket af fraværet af en række førende spillere, fra Alan Dzagoev til Roman Zobnin. Men der er ingen grund til at være ked af det - vores hold vil helt sikkert gå længere.

Hvad den anden gruppe angår, er der deres favorit - det tyske landshold. I alt bliver andenpladsen indtaget af et hold fra Sydamerika - Chile. Hun har et fremragende udvalg af spillere fra førende europæiske klubber: Alexis Sanchez (Arsenal), Arturo Vidal (Bayern) og mange andre.

Hvis det russiske hold når semifinalen, møder det verdensmestrene - tyskerne. Selvfølgelig vil vores spillere have en vanskelig tid, men der er en chance for at vinde, og jeg tror, det er værterne, der går videre til finalen i turneringen. Portugiserne kommer ud af de andre semifinaler, som vil være i stand til at slå chilenerne i en fantastisk kamp med hensyn til intensitet.

Russisk hold
Russisk hold

Endelig: Rusland - Portugal: hvad der kunne være bedre. Husk det offensive nederlag for vores portugisiske 1: 7 eller den fantastiske sejr i udvælgelsen til en større turnering for tre år siden 1: 0 over de samme sydlige.

Selvfølgelig er dette kun refleksioner over Confederations Cup, men vores hold har simpelthen brug for en sejr i den kommende turnering for at få tillid. Alle fans ønsker russiske fodboldspillere kun at vinde.

Anbefalede: