Wimbledon 2013: Hvem Vinder?

Wimbledon 2013: Hvem Vinder?
Wimbledon 2013: Hvem Vinder?
Video: Wimbledon 2013: Hvem Vinder?
Video: Andy Murray wins Wimbledon 2013 title 2023, Februar
Anonim

Wimbledon-turneringen i 2013 lover at være meget spændende. De regerende mestre Roger Federer og Serena Williams er uden tvivl de bedste spillere på græsset. Mest sandsynlige modstandere: Andy Murray, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Maria Sharapova og Victoria Azarenka.

Wimbledon 2013: Hvem vinder?
Wimbledon 2013: Hvem vinder?

Djokovic vandt Grand Slam-turneringen i Australien denne sæson - for tredje gang i træk. Han har ikke skilt sig fra nummer et klassificering siden starten af ​​denne sæson, selvom han savnede flere store turneringer. For bare et par uger siden tabte han dog i den vigtigste kamp - i finalen i Roland Garros Cup til sin evige rival Nadal.

Rafael Nadal startede sæsonen efter Australian Open og har næppe tabt siden da. Han spillede 9 finaler denne sæson og vandt syv af dem, inklusive i Frankrig. Han er sandsynligvis i god form og uden tvivl ved godt humør efter så mange sejre. Sidste år fløj han ud i Wimbledon i anden runde, så han vil sandsynligvis vinde tilbage.

Dette er ikke den bedste sæson for Roger Federer. Lerdelen af ​​sæsonen, hvor han tidligere havde været ringere end Djokovic og Nadal, blev imidlertid efterladt. På tærsklen til London-turneringen havde Roger allerede taget sin første titel denne sæson. Han vandt Wimbledon 7 gange, så på trods af en vanskelig sæson er han den mest sandsynlige kandidat til sejren.

Andy Murray er kommet sig efter sin skade i flere måneder, så det er endnu ikke klart, hvad man kan forvente af denne erfarne tennisspiller. Imidlertid havde han allerede i midten af ​​juni vundet Queens Club-turneringen, og man kan håbe, at han kan spille smertefrit på Wimbledon-banerne. Det er værd at huske, at det var Murray, der var Federers rival i sidste års finale.

Lad os nu gå videre til damerne. I denne halvdel af turneringen er den mest sandsynlige kandidat til sejr den amerikanske Serena Williams - hun vandt her sidste år, hun er den første ketcher i verden blandt kvinder, denne sæson vandt hun 6 turneringer og har ikke tabt for nogen i 31 kampe i træk. Kan nogen forhindre Serena i at spille sin bedste tennis?

Maria Sharapova er det tredje nummer i klassifikationen, men sidste gang hun besejrede Serena var i 2004. Den anden seedede, Victoria Azarenko vandt Australian Open og Doha-turneringen i år og gik derefter glip af flere turneringer på grund af skade, men er allerede kommet sig fuldt ud. I modsætning til Maria har hun allerede slået Serena Williams denne sæson - i finalen i turneringen i Doha. Lad os ikke glemme også den ottende seedede Petra Kvitova, som var mester i Wimbledon for 2 år siden.

Populær af emne.