Wimbledon 2013: Hvem Vinder?

Wimbledon 2013: Hvem Vinder?
Wimbledon 2013: Hvem Vinder?

Video: Wimbledon 2013: Hvem Vinder?

Video: Wimbledon 2013: Hvem Vinder?
Video: Andy Murray wins Wimbledon 2013 title 2024, Marts
Anonim

Wimbledon-turneringen i 2013 lover at være meget spændende. De regerende mestre Roger Federer og Serena Williams er uden tvivl de bedste spillere på græsset. Mest sandsynlige modstandere: Andy Murray, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Maria Sharapova og Victoria Azarenka.

Wimbledon 2013: Hvem vinder?
Wimbledon 2013: Hvem vinder?

Djokovic vandt Grand Slam-turneringen i Australien denne sæson - for tredje gang i træk. Han har ikke skilt sig fra nummer et klassificering siden starten af denne sæson, selvom han savnede flere store turneringer. For bare et par uger siden tabte han dog i den vigtigste kamp - i finalen i Roland Garros Cup til sin evige rival Nadal.

Rafael Nadal startede sæsonen efter Australian Open og har næppe tabt siden da. Han spillede 9 finaler denne sæson og vandt syv af dem, inklusive i Frankrig. Han er sandsynligvis i god form og uden tvivl ved godt humør efter så mange sejre. Sidste år fløj han ud i Wimbledon i anden runde, så han vil sandsynligvis vinde tilbage.

Dette er ikke den bedste sæson for Roger Federer. Lerdelen af sæsonen, hvor han tidligere havde været ringere end Djokovic og Nadal, blev imidlertid efterladt. På tærsklen til London-turneringen havde Roger allerede taget sin første titel denne sæson. Han vandt Wimbledon 7 gange, så på trods af en vanskelig sæson er han den mest sandsynlige kandidat til sejren.

Andy Murray er kommet sig efter sin skade i flere måneder, så det er endnu ikke klart, hvad man kan forvente af denne erfarne tennisspiller. Imidlertid havde han allerede i midten af juni vundet Queens Club-turneringen, og man kan håbe, at han kan spille smertefrit på Wimbledon-banerne. Det er værd at huske, at det var Murray, der var Federers rival i sidste års finale.

Lad os nu gå videre til damerne. I denne halvdel af turneringen er den mest sandsynlige kandidat til sejr den amerikanske Serena Williams - hun vandt her sidste år, hun er den første ketcher i verden blandt kvinder, denne sæson vandt hun 6 turneringer og har ikke tabt for nogen i 31 kampe i træk. Kan nogen forhindre Serena i at spille sin bedste tennis?

Maria Sharapova er det tredje nummer i klassifikationen, men sidste gang hun besejrede Serena var i 2004. Den anden seedede, Victoria Azarenko vandt Australian Open og Doha-turneringen i år og gik derefter glip af flere turneringer på grund af skade, men er allerede kommet sig fuldt ud. I modsætning til Maria har hun allerede slået Serena Williams denne sæson - i finalen i turneringen i Doha. Lad os ikke glemme også den ottende seedede Petra Kvitova, som var mester i Wimbledon for 2 år siden.

Anbefalede: