Narkotika Og Mantra Yoga

Narkotika Og Mantra Yoga
Narkotika Og Mantra Yoga

Video: Narkotika Og Mantra Yoga

Video: Narkotika Og Mantra Yoga
Video: Настоящая защита и что делать со страхами? — Mantra TALK с Балакхилья дасом 2023, December
Anonim

Det sker således, at dem, der praktiserer mantra yoga, på en eller anden måde prøver at forbedre effekten af øvelsen. Og der er mange måder, der kommer til at tænke på. Hvilke metoder er bestemt ikke acceptabelt set fra yoga?

Narkotiki i mantra joga
Narkotiki i mantra joga

Den første ting, der skal siges, er narkotiske stoffer. Alle former for stoffer fører til fiasko i udøvelsen af mantraer.

Hvorfor kommer emnet "tåbelighed" generelt op i forbindelse med yoga? Fordi en person for eksempel har brugt en slags stoffer, er hans bevidsthed til en vis grad indsnævret til et eller andet objekt eller fænomen. Det ser ud til en person, at der på dette tidspunkt bliver afsløret noget for ham, at verden fremstår for ham som en enkelt vibration eller noget i denne ånd. Men alle disse "visioner" er kun til stede i øjeblikket af narkotikahandlingen. Og så hvad? Og så bliver det dårligt! Så kommer et svar, når en person er så utilfreds, at han ikke engang kan huske, at det var ham, der så den”oplysende”.

Derfor, hvis du nogensinde hører, at dette eller det andet stof, "urt" eller noget lignende, hjælper med at vække mantraet, så prøv at holde dig væk fra det! Det er ikke nødvendigt at argumentere med denne form for offentlighed, hver vælger sin egen vej. Og hvis det ikke er din karma at fraråde dem, så gå bare forbi. Yoga udelukker alle narkotiske "stimulanser"!

Du kan høre, at selv i de gamle yogatekster er der en omtale af, at udøverne brugte "noget" og hjalp på vej til åndelig udvikling. Faktisk nævner nogle tekster en slags stimulanser. Men hvorfor besluttede vores samtidige, at disse stimulanser er narkotiske? Mest sandsynligt kommer dette fra deres egen fordærv. Og vi kunne tale om mindre potente stoffer. For eksempel er styrken lig med en flaske øl. Det vil sige om en drink af organisk oprindelse. Men selv sådanne ikke-specifikke referencer i gamle tekster er næsten umulige at finde!

Og hvorfor? Fordi i yoga er alt udelukket, hvis brug tilslører bevidstheden. Selv noget let, organisk. Og tungere stoffer blev kun opfundet i de senere år. Yogier, tværtimod, kæmper med Illusion, med Maya, med alle mulige hallucinationer! De forsøger at vokse deres "ø med klar bevidsthed"! Og ikke endnu mere for at køre dig selv ind i junglen af hallucinationer.

Anbefalede: