Hvilke øvelser Skal Man Gøre Om Morgenen For At Føle Sig Opdateret

Indholdsfortegnelse:

Hvilke øvelser Skal Man Gøre Om Morgenen For At Føle Sig Opdateret
Hvilke øvelser Skal Man Gøre Om Morgenen For At Føle Sig Opdateret

Video: Hvilke øvelser Skal Man Gøre Om Morgenen For At Føle Sig Opdateret

Video: Hvilke øvelser Skal Man Gøre Om Morgenen For At Føle Sig Opdateret
Video: Min opgave er at observere skoven, og her sker noget mærkeligt. 2024, Kan
Anonim

Det er meget svært at finde nogen, der kan lide at stå tidligt op, især hvis det stadig er mørkt eller regner udenfor. Men verden vil ikke vente, og derfor er træg sjældent succesrige. For at nå dine ønskede karrierehøjder og altid føle dig godt, er du nødt til at gøre en energisk træning hele dagen.

Hvilke øvelser skal man gøre om morgenen for at føle sig opdateret
Hvilke øvelser skal man gøre om morgenen for at føle sig opdateret

Morgenøvelse for livlighed har flere nuancer, der skal overholdes.

At gøre opvågnen til en glæde

Målet med enhver morgenøvelse er at hjælpe dig med at vågne op og få energi. Dette betyder, at træning skal være behagelig.

Strømbelastninger er upassende om morgenen. For at mætte kroppen med ilt har du brug for cardio til muskelfleksibilitet - strækøvelser og for at forbedre dit humør - hyggelige forhold.

Start dine morgenøvelser lige i sengen. Du kan tænde for behagelig musik ved at placere fjernbetjeningen fra afspilleren i armlængde om aftenen.

Om sommeren er det bedre at gå til altanen eller til den nærmeste park (for ejerne af et privat hus - til gårdspladsen). Træn under solen, føl dig sammen med naturen, gør intet med magt, vælg belastninger så godt du kan.

Optimalt kompleks

Normalt begynder morgenøvelser for energi med at strække sig i sengen. Det vigtigste her er ikke at være doven og ikke at ligge. Tag en siddeposition og gentag strækningen.

For at varme op kan du gå på tæerne eller rulle fra hæl til tå eller gå på ydersiden af din fod.

På samme tid kan du lave cirkulære bevægelser med dit hoved og forsøge at strække dine nakkemuskler. Du skal først nå dit bryst med din hage og derefter prøve at røre ved skulderen med samme navn med hvert øre, men under ingen omstændigheder skal du smide hovedet tilbage.

Derefter skal du strække skulderbæltet. Drej og træk på skuldrene, drej albueleddene i forskellige retninger, sving armene frem og tilbage. Denne øvelse er meget nyttig: stræk armene op, stikker brystet fremad, kast så skarpt dine lige arme tilbage over bunden og klapp hænderne bag ryggen. Øvelsen skal udføres i et hurtigt tempo.

For kroppen kan du udføre den klassiske "mølle" eller "mølle" på det ene ben, sidebøjninger, vridning. Bækkenrotationer og boksning er også meget effektive.

Så er du nødt til at lave gymnastik for benene. Minimumskomplekset med morgenøvelser inkluderer squats, lunges uden vægtning, hoppe med et klapp over hovedet. Du kan øge belastningen med "cykel" -øvelsen, hvor benene næsten er parallelle med gulvet.

Afslutning af opladning

Fysiske øvelser, der giver energi hele dagen, vil være mere effektive, hvis du i slutningen af hovedkomplekset med opladning udfører flere åndedrætsøvelser fra yoga eller body flex. Så skal du tage et kontrastbruser.

Anbefalede: