Hvor Skal Man Begynde At Gøre Din Krop

Hvor Skal Man Begynde At Gøre Din Krop
Hvor Skal Man Begynde At Gøre Din Krop

Video: Hvor Skal Man Begynde At Gøre Din Krop

Video: Kobberspiral 2022, December
Anonim

Beslutningen om at tilmelde sig et motionscenter kommer til så mange mennesker. De drømmer alle om at have en krop, der er attraktiv for det modsatte køn. Men ikke mange mennesker tænker over behovet for en specifik handlingsplan - en strategi. En spontant truffet beslutning om at købe et abonnement slutter normalt ikke med noget. Hvis du ikke ser resultaterne, giver du hurtigst op og citerer det faktum, at deres krop ikke er tilbøjelig til at få masse. Følg enkle grundlæggende regler for at undgå deres fejl.

Hvor skal man begynde at gøre din krop
Hvor skal man begynde at gøre din krop
image
image

Hvor skal man begynde? Det første skridt i at tænke på fremtidige træningsprogrammer i gymnastiksalen er at sikre, at din krop er i stand til at modstå fremtidige belastninger. Efter at have konsulteret læger og sørget for, at der ikke er identificeret nogen kontraindikationer, kan du sikkert udarbejde en individuel strategi.

Sports diæt

Kost spiller en meget vigtig rolle i processen med at få muskelmasse. Din succes afhænger 70% af din ernæring. Så det er værd at tage sig af at sammensætte en god diæt.

Vigtige regler for en sportsdiet

1. Flere måltider. Den daglige mængde mad, der indtages, skal øges ved at opdele den i flere måltider. Dette vil give blodet en kontinuerlig strøm af næringsstoffer. Hvis du prøver at overvælde den samme mængde mad i 3 måltider, vil dette være fyldt med ophobning af fedt, som det er umuligt at tabe med en sådan en højt kalorieindhold.

2. Højt kalorieindhold. Vælg mad med det højeste kalorieindhold, dette hjælper med at frigøre din mave fra unødvendigt arbejde. Når du tager på i vægt, skal du prøve at reducere mængden af ​​frugt i din kost. På grund af fiberen i dem kan fordøjelsen forstyrres, og de fleste kalorier absorberes ikke.

3. Det korrekte forhold mellem næringsstoffer. Hovedbrændstoffet for enhver organisme er kulhydrater, og proteiner er byggestenene i musklerne. Dette betyder, at deres mængde i forhold til andre stoffer skal være meget højere end ved en regelmæssig, afbalanceret diæt. Hurtige kulhydrater, som fedtstoffer, akkumuleres i fedtceller, og det vil være meget vanskeligt at slippe af med dem.

4. Mere flydende. Med en sådan intensitet af metaboliske reaktioner kræver kroppen en stor mængde væske. Pas på dehydrering og drik regelmæssigt.

Loven om at få nyttig masse. Starten på væksten af ​​muskelfibre begynder, når mængden af ​​energi, der absorberes af kroppen, begynder at overstige mængden af ​​brugt energi. Men på grund af det faktum, at kroppen foretrækker balance, vil det være nødvendigt konstant at øge kalorieindholdet i kosten op til 100%.

Populær af emne.