UEFA Champions League-finale: Dato Og Spillested, Deltagerliste

Indholdsfortegnelse:

UEFA Champions League-finale: Dato Og Spillested, Deltagerliste
UEFA Champions League-finale: Dato Og Spillested, Deltagerliste

Video: UEFA Champions League-finale: Dato Og Spillested, Deltagerliste

Video: UEFA Champions League-finale: Dato Og Spillested, Deltagerliste
Video: UEFA Champions League Final 2022 - Saint Petersburg Final 2022 2024, Marts
Anonim

Hvert år deltager de bedste fodboldhold i den gamle verden i UEFA Champions League. I henhold til resultaterne af konkurrencen er den bedste klub i Europa bestemt. Turneringen tiltrækker opmærksomhed fra millioner af fans over hele verden, især i den sidste kamp.

2019 UEFA Champions League-finale: Dato og spillested, deltagerliste
2019 UEFA Champions League-finale: Dato og spillested, deltagerliste

Dato for UEFA Champions League-finalen i 2019

I 2019 bestemmes vinderen af den mest prestigefyldte turnering i Europa blandt fodboldklubber den 1. juni. Det er på denne dato, at den sidste kamp i Champions League 2019 er planlagt.

På datoen for finalen i turneringen slutter det mest prestigefyldte indenlandske europæiske mesterskab. Derfor vil holdene være i stand til at bruge tiden til planlagt forberedelse til den afgørende kamp for årets vigtigste Eurocup.

Den endelige konfrontation begynder kl. 22:00 Moskva-tid lørdag.

Champions League-finalen i 2019

Billede
Billede

Champions League-finalen 2019 finder sted i den spanske hovedstad Madrid. Denne by har været vært for finalen i denne turnering ved flere lejligheder. De afgørende kampe fandt sted på hjemmearenaen for det lokale Real Madrid. I 2019 vil finalen ikke være vært for det berømte Santiago Bernabeu-stadion, men den nye arena for Atletico Madrid, Wanda Metropolitano (andre navne på arenaen: Metrapolitano og Paineta). Stadionet, hvis rekonstruktion endelig først blev afsluttet i 2017 efter seks års arbejde, er et af de mest komfortable og moderne i Spanien. Dens kapacitet er 67703 tilskuere. Græsens spilleflade er 105 x 68 meter.

Deltagere i finalen i Champions League-2019

I 2019 vil seerne igen se en rent engelsk konfrontation i Champions League-finalen. Forrige gang den engelske finale blev spillet af Chelsea og Manchester United i Moskva i 2008. Elleve år senere deltager et hold fra London, Tottenham Hotspur, igen i finalen. Modsat hovedstaden vil være Liverpool.

Det er bemærkelsesværdigt, at Tottenham og Liverpool ikke kunne vinde titlen som det bedste hold i Premier League i sæsonen 2018-2019. Liverpool-spillerne vandt sølvmedaljer i mesterskabet, og Spurs mistede bronze i de sidste runder, kun baseret på den fjerde linje i placeringen i slutningen af sæsonen.

Billede
Billede

Kun de mest sofistikerede engelske fans kunne have forestillet sig en sådan afslutning. Undervejs slog begge klubber de vigtigste favoritter ud. I slutspilserien besejrede Tottenham Hotspur først det tyske Borussia, derefter i kvartfinalen slog Manchster City i en serie på to kampe og stoppede den hollandske Ajax i semifinalekonfrontationen. Efter tre halvdele af semifinalekonfrontationen var londonere bag Ajax med en samlet score på 0: 3. Først i anden halvdel af returkampen i Amsterdam scorede Spurs heroisk tre mål, hvilket gjorde det muligt for dem at komme sig til finalen på grund af udebanemål.

Liverpool gjorde ikke mindre sportslige bedrifter i semifinalen. Briterne tabte det første møde i ½-finalen for Catalan Barcelona i Spanien 0: 3. I hjemkomsten mødte Liverpool uden deres angribende ledere Lionel Messis hold 4: 0. På vej til finalen brød Liverpudlians modstand fra andre berømte klubber: Bayern München og portugisiske Porto.

Billede
Billede

Spurs bliver de nominelle værter i UEFA Champions League-finalen 2019 Tottenham Hotspur mod Liverpool. En sådan lodtrækning giver begge klubber mulighed for at spille i deres grundlæggende form. De hvide (Spurs) kæmper om Champions Cup med de røde (Liverpools oprindelige farver).

Anbefalede: