Hvordan Man Bliver En Mester Efter 16 år

Hvordan Man Bliver En Mester Efter 16 år
Hvordan Man Bliver En Mester Efter 16 år
Anonim

Så det russiske fodboldmesterskab 2016/2017 er slut. Som et resultat fandt hovedbegivenheden sted for alle fans af Moskva "Spartak" - denne klub, 16 år senere, blev igen den stærkeste i vores land. Sidste gang dette skete, var tilbage i 2001. Og en forbløffende kendsgerning: i løbet af denne periode vandt klubben kun en gang den russiske cup - 2003 og intet andet.

Moskva klub emblem
Moskva klub emblem
Billede
Billede

Og dette mesterskab startede ikke særlig godt for Spartak. Efter flere nederlag i starten trådte hovedtræner af, og den italienske Massimo Carrera erstattede Dmitry Alenichev. Enten troede holdet på sig selv eller på træneren, men alt ændrede sig på et øjeblik, og klubben led næsten ikke nederlag indtil slutningen af mesterskabet.

Men sejren hos "Spartak" er ikke kun trænens fortjeneste, men også spillerne og fansen. Midtbanespiller Denis Glushakov blev den rigtige leder blandt spillerne. Han flyttede for nylig fra Lokomotiv og spillede i denne turnering, da han aldrig spillede i sin karriere. Derfor var et fremragende resultat for ham prisen for sæsonens bedste spiller i Rusland. Mange fans vil huske hans mirakelmål med strejker på lang afstand på de mest nødvendige øjeblikke i kampene.

Selvfølgelig kan du uendeligt tælle alle Spartak-spillerne, de fortjente det med et strålende spil, men fansens fortjeneste i denne sejr skal bemærkes. Uden dem ville holdet næppe have vundet så tillidsfuldt.

Billede
Billede

Generelt har alle mennesker, der er syge, leger eller arbejder i Spartak, endelig været i stand til at trække vejret dybt med lindring og glæde sig over deres yndlingshold.

Anbefalede: