Bliver Sotji Et Vinterresort Efter OL 2014?

Indholdsfortegnelse:

Bliver Sotji Et Vinterresort Efter OL 2014?
Bliver Sotji Et Vinterresort Efter OL 2014?

Video: Bliver Sotji Et Vinterresort Efter OL 2014?

Video: Bliver Sotji Et Vinterresort Efter OL 2014?
Video: София, Игорь, Мария-Даниэла – "Believer" – бои – Голос. Діти 4 сезон 2024, Kan
Anonim

Siden begyndelsen af opførelsen af sportsfaciliteter til de olympiske vinterlege i Sochi i 2014 er offentligheden blevet interesseret i spørgsmålet om, hvad der vil ske med den sydlige hovedstad i Rusland efter afslutningen af konkurrencen. Regeringen planlægger i øjeblikket at gøre Sochi til et vinterferiested i verdensklasse.

Bliver Sotji et vinterferiested efter OL i 2014?
Bliver Sotji et vinterferiested efter OL i 2014?

Udtalelse fra formanden for den olympiske komité

Præsident for den russiske olympiske komité Alexander Zhukov sagde, at Sochi efter afslutningen af OL 2014 bliver et året rundt skisportssted. Ifølge ham var udvalgets oprindelige mål at skabe nye arbejdspladser i Sochi, tiltrække strømmen af turister derhen og øge bybudgettet. Som forberedelse til Sochi-OL blev der bygget over 100 kilometer skiløjper. Alt dette vil gøre byen til et vinterferiested i verdensklasse.

Præsidenten for den olympiske komité bemærker, at på trods af den høje parathed i faciliteterne til de olympiske lege, er det nødvendigt at bringe infrastrukturen i tankerne i Sochi. Midler til dets udvikling fordeles på en sådan måde, at alle faciliteter vil tjene i mange år efter afslutningen af de olympiske lege.

Statssjefens mening

Også den russiske præsident Vladimir Putin er tilbøjelig til at mene, at Sochi har alle chancer for at blive en af de bedste vinterresorts i verden. Som han forklarer, er dette nødvendigt for at gøre det sydlige Rusland og selve landet med et ret koldt klima attraktivt og behageligt ikke kun under de olympiske lege, men også for de kommende år.

Statsoverhovedet ønsker, at russiske statsborgere skal på ferie ikke i udlandet, men tilbringe ferier i nærheden af Sochi, da denne region er ret god med hensyn til klimatiske forhold og fra nu af er i stand til at give folk mulighed for år- rund rekreation. Ifølge præsidenten vil afholdelsen af De Olympiske Lege medføre en betydelig tilstrømning af investeringer i Sochi-økonomien og skabe endnu mere behagelige betingelser for rekreation og ophold i byen og dens omgivelser.

Selv nu, selv før OL, er sports- og kulturfaciliteter bygget i Sochi meget efterspurgte ikke kun blandt russiske borgere, men også blandt gæster fra andre lande. Det kan antages, at objekterne til OL, især dem, der ligger i bjergklyngen, allerede var bygget fra starten med det formål at skabe et enkelt kompleks til vinterrekreation og sportsbegivenheder, som ville tjene til dette formål selv efter international konkurrencer. Samtidig forsikrer myndighederne, at alle faciliteter og infrastrukturer er organiseret på en sådan måde, at de ikke bevirker gener for beboerne i Sochi i fremtiden.

Anbefalede: