Hvorfor Rusland Tabte Ved EURO

Hvorfor Rusland Tabte Ved EURO
Hvorfor Rusland Tabte Ved EURO

Video: Hvorfor Rusland Tabte Ved EURO

Video: Hvorfor Rusland Tabte Ved EURO
Video: АВТОДОМ ИЗ ГАЗЕЛИ ЗА 10 ТЫС. РУБ. 2024, April
Anonim

Den 16. juni 2012 afsluttede det russiske fodboldlandshold sin præstation på EURO 2012. Denne nyhed chokerede mange fans, fordi de regnede med et helt andet resultat. Gruppen, som russerne spillede i, var ikke særlig stærk, og mange forudsagde en strålende udgang fra den. Det første spil skuffede ikke fansen, men efter det sidste var mange i rigtig sorg.

Hvorfor Rusland tabte ved EURO
Hvorfor Rusland tabte ved EURO

Russernes første spil, hvor holdet spillede mod tjekkerne, var lyst og mindeværdigt. Resultatet af 4: 1 glædede mange russiske fans. Alt i denne kamp var fantastisk: hurtige angreb, kompetente handlinger i midten af banen, kraftigt forsvar. Det modsatte hold kunne næsten ikke gøre noget.

Men de følgende kampe skuffede fodboldverdenen. Spillet med Polen var trægt, muligvis på grund af træthed efter sejren over tjekkerne. En af grundene til tabet i EM er, at russiske fodboldspillere var inaktive i den anden kamp. De kunne ikke vinde, de manglede styrke, hurtighed, nøjagtighed.

Måske var en af fejlene skiftet af angriber i første halvdel af kampen med Polen. I stedet for Alan Dzagoev, der viste et fremragende resultat, kom Marat Izmailov ud, ude af stand til at skelne sig ud ved dette mesterskab. Du kan tale længe om Alans træthed, fordi han var en af de bedste målscorere i mesterskabet og virkelig gjorde sit bedste, men måske kunne han have scoret mere. Rusland manglede virkelig frisk styrke, spillerne var ikke i god form, men udskiftningen af en nøglespiller var sandsynligvis årsagen til, at spillet med det polske hold sluttede uafgjort.

Den sidste kamp forårsagede ikke spænding blandt de russiske fans. Russerne har trods alt slået det græske landshold mange gange. Ja, det kan ikke siges, at modstanderen var svag, da grækerne vandt EURO 2004. Men som mange fans husker, var det på den turnering, at russiske fodboldspillere slog græske fodboldspillere. Og i 2012 forudsagde mange en sejr for Rusland. Langtrækkende strejker var en af de største fejl, der førte til et trist resultat. Mest sandsynligt var det hovedtrænerens holdning. Russerne er ikke vant til denne form for handling, de spiller som regel pas til fjendens porte. Og hvis de opførte sig sådan, ville de sandsynligvis forlade gruppen.

Dick Advocaats frygt var forståelig, det græske landshold er berømt for deres forsvar. Og et spil med langskud kunne have endt med sejr. Men allerede i første halvdel af kampen blev det klart, at disse handlinger var forkerte. Ikke desto mindre var der ingen ny installation fra bussen. Russerne forsøgte at ramme målet næsten fra midten af banen. Desværre er russiske fodboldspillere ikke særlig nøjagtige, det er lettere for dem at ramme, da de er i umiddelbar nærhed af målet. Men de kunne ikke gå imod træneren.

Nå, den sidste mulige fejl er målmandens spil. Snarere trænerens beslutning om at vælge en målmand. Hvis Akinfeev stod ved målet, ville der måske have været færre mål scoret mod det russiske landshold. Mange kan sige, at Igor ikke er i den bedste form, fordi han havde en alvorlig skade. Men hans seneste spil viser, at han stadig er en af de bedste målmænd i Europa. Malafeev er en god målmand, han står trygt ved målet og afviser selv alvorlige angreb. Men han mangler intuition, vision om spillet. Selvom Akinfeev har mindre erfaring, har han en flair, der gør hans handlinger næsten strålende.

Tabet ved UEFA EURO 2012 skete af to grunde. For det første på grund af det faktum, at nogle spillere ikke kunne vise det spil, som millioner af fans regnede med. Lav hastighed, mangel på nøjagtige skud, unøjagtige afleveringer, alt dette var desværre. Den anden årsag til tabet var de forkerte beslutninger træneren, som syntes at have travlt med at forlade det russiske landshold så hurtigt som muligt.

Anbefalede: