Hvorfor Vores Hold Tabte Ved Euro

Hvorfor Vores Hold Tabte Ved Euro
Hvorfor Vores Hold Tabte Ved Euro

Video: Hvorfor Vores Hold Tabte Ved Euro

Video: Hvorfor droppede FEIN ud af løbet? 10 skruetrækkere til gipsvægge i den store sammenligningstest 2022, December
Anonim

Fodboldferien gik igen forbi og efterlod os tristhed og uberettigede håb. Sammenfattende resultaterne af det russiske landsholds præstation ved Euro 2012 er mange eksperter uenige. Nogle anser resultatet for at være en fiasko, mens andre taler om uheld.

Hvorfor vores hold tabte ved Euro 2012
Hvorfor vores hold tabte ved Euro 2012

Det sidste europæiske fodboldmesterskab 2012 bragte de russiske fans skuffelse. Ikke den stærkeste gruppe, som vores hold fik efter lodtrækningen, samt et vellykket spil i de sidste venskabskampe før turneringen, inspirerede til optimisme hos fansen.

Uafgjort med vinderne af det sidste verdensmesterskab, Uruguayanerne, en strålende sejr over de fremtidige finalister i Euro 2012, det italienske hold, fik os til at tro på det russiske holds succesrige præstation. Resultatet af det første møde med tjekkerne forstærkede kun håbet, som i sidste ende ikke var bestemt til at gå i opfyldelse.

I mellemtiden var der mange forudsætninger for landsholdets fiasko. Uforståelig korrespondancetelefonsamtaler med en specialist i fysisk træning, ledelsen af ​​holdet af hovedtræner, der meddelte, at han forlod landsholdet på tærsklen til den store turnering, talte ikke til fordel for vores hold.

Dick Advocaat's alt for konservative holdning til dannelsen af ​​holdet, hvis rygrad var uændret gennem årene, gik ikke til fordel for det russiske landshold. Nye spillere blev næppe kaldt op til aldersholdet. Men i 2018 er Rusland vært for verdensmesterskabet, og de højeste mål er allerede sat for landsholdet. Det er tid for unge fodboldspillere at få erfaring på højeste niveau. Men hvordan man gør det, hvis de ikke engang er involveret i holdet.

Der var ingen reel leder i landsholdet, der kunne overtage spillet i det afgørende øjeblik og føre holdet frem gennem "Jeg kan ikke". I det afgørende spil med Grækenland manglede vores spillere viljen, og træneren manglede taktisk dygtighed. Ja, rivalen scorede et mål og gik i et dybt forsvar. Men forsvaret for grækerne var ikke ufremkommeligt, som de tyske fodboldspillere beviste i kvartfinalen.

I hele kampen blev Dzagoevs spark og et af Kerzhakovs mange forsøg husket. Den meningsløse rulning af bolden rundt om bushen og et par farlige øjeblikke i løbet af 90 minutter af spillet er for lidt til et moderne hold, der sætter sig høje opgaver, som eks-lederen for den russiske fodboldunion Sergey Fursenko annoncerede fra en høj talerstol på tærsklen til turneringen.

Populær af emne.