Hvordan Honduras-landsholdet Udførte Ved FIFA World Cup

Hvordan Honduras-landsholdet Udførte Ved FIFA World Cup
Hvordan Honduras-landsholdet Udførte Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Honduras-landsholdet Udførte Ved FIFA World Cup

Video: Hvordan Honduras-landsholdet Udførte Ved FIFA World Cup
Video: Mozambique v Malawi | FIFA World Cup Qatar 2022 Qualifier | Full Match 2024, Kan
Anonim

Honduras-landsholdets indtræden i finalen i FIFA World Cup er allerede blevet en stor sportspræstation for et land fra Mellemamerika. Derfor var Hondurans hovedopgave ved turneringen at demonstrere et anstændigt spil. Det var klart for alle, at kvalificering fra gruppen ved verdensmesterskabet ville være en meget vanskelig opgave for Honduranerne.

Hvordan Honduras-landsholdet udførte ved FIFA World Cup 2014
Hvordan Honduras-landsholdet udførte ved FIFA World Cup 2014

Honduras landsholdsspillere ved FIFA verdensmesterskabet i Brasilien spillede som forventet kun tre kampe. De mellemamerikanske fodboldspillers rivaler var sportshold fra Frankrig, Ecuador og Schweiz. Allerede inden starten af turneringen blev det honduranske landshold betragtet som en klar outsider af kvartetten E.

Den første kamp ved verdensmesterskabet spillede Honduras landshold mod gruppens favorit - det franske hold. Der var ingen fornemmelse på mødet. Europæerne opnåede let en stor sejr. Kampens dommerens sidste fløjte indspillede det endelige resultat 4 - 0 til fordel for franskmændene.

I deres anden kamp var honduranerne de første til at åbne en konto. Dette mål var det eneste i turneringen. Bolden fløj ind i porten til det ecuadorianske landshold. Men i denne kamp lykkedes det ikke engang at trække centralamerikanerne. Ecuador vandt med en score på 2 - 1. Efter to runder har Honduras-spillere allerede mistet alle chancer for at nå slutspillet i verdensmesterskabet.

I den sidste kamp i turneringen blev de honduranske spillere ødelæggende besejret af det schweiziske landshold (0 - 3). Efter dette møde var de mellemamerikanske fodboldspillere allerede på vej hjem.

Honduras landshold viste ikke et kampkamp. Først i anden kamp skabte honduranerne udseende af modstand. I alle tre spil i Honduras føltes det, at spillerne fra dette land tydeligt manglede klassen. Derfor er den sidste plads i gruppe E ved verdensmesterskabet i fodbold i 2014 med nul point et naturligt resultat for fodboldspillere fra det mellemamerikanske land.

Anbefalede: