Sommer-OL I Rio De Janeiro

Sommer-OL I Rio De Janeiro
Sommer-OL I Rio De Janeiro

Video: Sommer-OL I Rio De Janeiro

Video: Sommer-OL I Rio De Janeiro
Video: Men's Beach Volleyball Gold Medal Match | Rio 2016 Full Replay | Throwback Thursday 2023, Juni
Anonim

De olympiske lege i 2016 i Rio de Janeiro bliver de første miljøvenlige. Det schweizisk baserede arkitektfirma RAFAA har skabt en fantastisk struktur, der genererer energi fra sollys om dagen og fra vand om natten. Denne bygning vil være en af de smukkeste på planeten. Denne nyhed alene taler om det omfang, hvorpå forberedelserne til OL i 2016 er i gang.

Sommer-OL 2016 i Rio de Janeiro
Sommer-OL 2016 i Rio de Janeiro

Den storslåede by Rio de Janeiro har ekspertisen til at være vært for store arrangementer. Tusinder af turister kommer hvert år til hovedstaden i Brasilien for at fejre nytår og det berømte traditionelle karneval. Desuden er der allerede afholdt store sportsbegivenheder i Rio de Janeiro - i 2007 blev Pan American Games afholdt, meget populære i Vesten, som blev anerkendt som de bedste i historien.

Myndighederne i denne smukke by har haft travlt med at reducere kriminalitetsgraden for at vise deres bedste ved OL. Til dette formål er der oprettet yderligere politienheder til at patruljere byområder og kriminelle områder. Dette arbejde har allerede vist sin positive side - kriminalitetsgraden er faldet betydeligt. Rio de Janeiro-myndighederne planlægger at bringe dette niveau til næsten nul inden 2014.

Den 7. juni besøgte en kommission fra Den Internationale Olympiske Komité byen i de næste sommer-olympiske lege med en kontrolkontrol. Medarbejdere i denne organisation bemærkede, at opførelsen af så vigtige genstande som den olympiske park og pressecentret endnu ikke er begyndt i Rio de Janeiro, at entreprenører til opførelsen af skydekomplekset ikke er identificeret.

På den anden side har byen allerede påbegyndt opførelsen af andre olympiske faciliteter, hvis færdiggørelse og levering forventes om tre år. Disse inkluderer alle større infrastrukturbygninger og projekter (metrolinjer, motorveje og mere).

Rio de Janeiros myndigheder siger, at den olympiske park er bestemt til anden halvdel af 2012, og alle sportsfaciliteter i Deodoro-området vil være færdige i 2013. IOC håber, at alt byggeri vil være afsluttet inden fristen, og den næste inspektion forventes i november-december 2012.

Åbningsspillet til OL lover at være det lyseste og mest fantastiske i legens historie. Brasilien byder sine gæster velkommen med al sin hjertelighed og forbløffer med sit mousserende temperament.

Populær af emne.