Pumped Up Ass: Et Sæt Effektive øvelser

Indholdsfortegnelse:

Pumped Up Ass: Et Sæt Effektive øvelser
Pumped Up Ass: Et Sæt Effektive øvelser

Video: Pumped Up Ass: Et Sæt Effektive øvelser

Video: Pumped Up Ass: Et Sæt Effektive øvelser
Video: 10 MIN BOOTY PUMP - set your butt on fire & make it grow I Pamela Reif 2023, September
Anonim

Pumpning af en rigtig smuk og elastisk røv er ikke en så vanskelig opgave. Det er kun vigtigt at vælge det rigtige sæt øvelser, der hjælper med at opnå maksimal effekt.

Pumped up ass: et sæt effektive øvelser
Pumped up ass: et sæt effektive øvelser

For at få en pumpet røv op, har du brug for motion, stretching og kosmetisk pleje til skinkens hud. Kun ved at kombinere disse tre komponenter kan du få det ønskede resultat. Motion træner dine muskler, og strækning og makeup hjælper med at holde dem tonede.

Et sæt effektive øvelser

Den første og mest effektive øvelse er squats. De kan udføres både med sportsudstyr som kettlebells, barbells og en bold eller uden dem.

For at varme musklerne op er lavvandede squats egnede. Det er vigtigt, at bagsiden er flad, og hælene ikke løftes fra gulvet. Lav 3 sæt med 15 reps hver. Spred dine ben gradvist bredere og sid dig dybere.

Den næste øvelse er at gå på plads. Lig på ryggen og stræk armene ud langs din krop. Bøj knæene vinkelret og hvil dine fødder mod væggen. Tag derefter et par trin op og ned. Ikke at løfte skinkerne fra gulvet er den vigtigste betingelse. Hvis dette ikke følges, følger intet resultat af denne øvelse. Der er 15 trin at følge i begge retninger.

Sid derefter i en stol og placer bolden mellem dine knæ. Begynd gradvist at klemme det over 30 sekunder. Efter at have nået den maksimale spænding - lås i et øjeblik og hvile. Gentag handlingen 15 gange. Ud over bagdelene vil dine indre lårmuskler svinge.

Sid på gulvet. Flyt dine arme tilbage og læn dig på dem. Begynd derefter at bevæge dig og brug kun bagdelene. Pas på det. så benene ikke bøjes ved knæleddet. Start med fem minutter af denne bevægelse, og øg gradvist udførelsestiden gradvist. Denne øvelse er også rettet mod at styrke de indre muskler i lår og bagdel.

Det næste trin kræver en stol. Læn dig på ryggen og start skiftevis med at svinge dine ben og forsøge at hæve dem så højt som muligt. Derefter gør det samme sving, men til siderne. Dette vil ikke kun pumpe bagenden op, men også reducere benvolumenet.

Strækker og plejer

Motion er ikke nok til at få en elastisk og smuk røv. Strækning og kosmetik er påkrævet. Som sidstnævnte er der mange specielle scrubs og cremer. Med en af dem, anti-cellulite, kan du lave en massage, som ikke kun redder dig fra "appelsinskal", men også slapper af anspændte muskler.

Derudover må vi ikke glemme den rette ernæring. Giv junkfood op, prøv at udelukke melprodukter, fede fødevarer og slik fra kosten. Ellers kan al indsats være forgæves.

Anbefalede: