Hvordan Man Gør Balderne Elastiske: Et Sæt øvelser

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Gør Balderne Elastiske: Et Sæt øvelser
Hvordan Man Gør Balderne Elastiske: Et Sæt øvelser

Video: Hvordan Man Gør Balderne Elastiske: Et Sæt øvelser

Video: Hvordan Man Gør Balderne Elastiske: Et Sæt øvelser
Video: Hvordan bruger man træningselastikker? Se de bedste øvelser med træningselastikker! [GUIDE] 2024, Kan
Anonim

Smukke og faste balder er enhver kvindes drøm. For at denne drøm skal gå i opfyldelse, er det ikke kun nødvendigt at spise rigtigt, men også at føre en aktiv livsstil, det vil sige at træne regelmæssigt.

Øvelser til elastisk bagdel
Øvelser til elastisk bagdel

Motion er meget vigtigt for din bagdel at se smuk, fast og slank ud. Der er mange sæt øvelser, hver træner har sin egen metode. Men på trods af al denne mangfoldighed er det værd at vide, at for at resultatet skal blive mærkbart, skal du arbejde hårdt! Øvelser i henhold til denne teknik kan og gøres bedst 2 gange om dagen, vær ikke doven. Det er vigtigt at kombinere dem med en afbalanceret diæt, og inden for en måned vil træningsresultaterne blive mærkbare.

Et sæt øvelser til slanke og elastiske bagdel

1. Træne med en stol. En meget enkel øvelse. Sid på en stol og klem objektet med dine knæ (æble, kugle, tøjdyr). Hold genstanden i flere minutter (3-4), hvile derefter og gentag denne øvelse 2-3 gange mere. Bagsiden skal være lige!

2. Øvelse "vridning på knæene". Gå på knæ, hænder i taljen eller hævet og let bøjet indad. Sæt dig langsomt ned på højre skink, så hæv dig og sæt dig på venstre skink. Siddende og løftende øvelser udføres lige langsomt, hvilket gør træningen mere effektiv.

Callanetics øvelse - vride på dine knæ
Callanetics øvelse - vride på dine knæ

3. Motion for udholdenhed. Stå mod væggen og hvile mod den med bagsiden af dit hoved, skulderblade og bagdel. Bøj derefter langsomt dine knæ og stram dine muskler, bliv i denne position i 1-2 minutter. Gå langsomt tilbage til startposition. Hvis du udfører denne øvelse korrekt, vil det virke meget vanskeligt til at begynde med. Du skal starte med 2-3 tilgange.

Uddannelse callanetics øvelse
Uddannelse callanetics øvelse

4. Øvelse "Heron". Stå lige og træk langsomt knæet bøjet mod brystet. Tryk knæet mod dig og hold i 1 minut, skift benet. Gentag øvelsen på hvert ben 10 gange.

5. Træn med fødderne på gulvet. Lig på ryggen med dine ben bøjet i knæene. Spænd musklerne, løft bækkenet fra gulvet, mens du hviler dine fødder på gulvet. Ideelt set bør denne øvelse udføres 20 kropsløfter på 2 minutter.

Anbefalede: