Hvordan Man Laver Meditation

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Meditation
Hvordan Man Laver Meditation

Video: Hvordan Man Laver Meditation

Video: Hvordan Man Laver Meditation
Video: GUIDED SLEEP MEDITATION TALKDOWN - Insomnia - Relaxation 2024, April
Anonim

Meditation er en gammel praksis med at ændre bevidsthed, der kom til os fra yoga og buddhisme. Meditation har en gavnlig effekt på den menneskelige krop: den lindrer frygt, aggression, depression, forbedrer den følelsesmæssige tilstand, åbner kreativitet og fremmer afslapning. Det er dog ikke let at komme ind i reel meditation. Har tålmodighed og udholdenhed, og meget snart vil du føle den mirakuløse effekt af meditation på personlig oplevelse.

Hvordan man laver meditation
Hvordan man laver meditation

Er det nødvendigt

  • - let og behageligt tøj
  • - et tæppe eller sjal for at holde kroppen varm
  • - vækkeur eller timer
  • - klokke eller tingshas.

Instruktioner

Trin 1

Til meditation skal du vælge et roligt og hyggeligt sted, hvor ingen vil forstyrre dig. Det ideelle tidspunkt for meditation er tidligt om morgenen, når sindet endnu ikke er fyldt med hverdagens bekymringer. Det er også bedst at udføre denne åndelige praksis på tom mave. For at opnå ro i sindet er det nok at meditere kun en gang om dagen på samme tid.

Trin 2

Kom i en behagelig position med dit hoved, nakke og torso i en lige linje. Kroppens position vælges individuelt, da ethvert ubehag kan forstyrre nedsænkning i en meditativ tilstand. Den mest populære mulighed er lotus eller halv lotus position. For begyndere anbefales enklere arbejdsstillinger: at sidde i en stol med lige ryg, ligge på et tæppe, sidde på hælene med bøjede knæ, sidde på tværs af benene på gulvet.

Trin 3

Indstil en alarm eller timer til afslutningen af din meditation. For at skabe den rette stemning og en nem vej ud af meditation skal du bruge en klokke eller tynde bækkener (tingshas). Begynd og afslut hver session med at ringe på en klokke eller slå cymbaler i meditation.

Trin 4

Luk øjnene og prøv at slappe af så meget som muligt. Den nemmeste måde at fordybe dig i meditation er at koncentrere sig om åndedrættet. Træk vejret naturligt, sig mentalt ordet "en" med hvert åndedrag og ordet "to" med hver udånding. Forsøg ikke at kontrollere rytmen i din vejrtrækning.

Trin 5

Meditation om forskellige emner - kærlighed, rigdom, sundhed - er blevet udbredt. Så forestil dig at du befinder dig på et malerisk sted: på en blomstereng, ved kysten. Træk vejret i aromaerne af blomster, føl den lette brise på din hud. Og i det øjeblik du føler lykke og sindsro, tiltræk sådanne ønskede billeder ind i din bevidsthed. Dette kan være manden med dine drømme, et smukt hjem, luksus og rigdom, den ideelle figur, du stræber efter. Nyd din opfundne verden og dens fordele. Og når du arbejder på at nå dit elskede mål, skal du huske de fantastiske fornemmelser oftere, de vil give dig styrke.

Trin 6

Åbn øjnene langsomt, når alarmen ringer. Tag et par dybe vejrtrækninger. Stå op og stræk godt. Bare stå ikke op for brat, ellers bliver du svimmel. Faktisk sænkes hjerterytmen i løbet af meditation, og blodtrykket falder. Glem ikke at ringe på klokken. Hvis det lykkedes dig at forstå kunsten at meditere, så vil din belønning være åndelig harmoni og en belastning af energi hele dagen.

Anbefalede: