Hvordan Man Laver En God Benstrækning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En God Benstrækning
Hvordan Man Laver En God Benstrækning

Video: Hvordan Man Laver En God Benstrækning

Video: Hvordan Man Laver En God Benstrækning
Video: 😉✈️👍 Hvordan man laver et let papirfly, der flyver meget ✈️ 2023, Marts
Anonim

Det er umuligt kun at lave en smuk figur ved hjælp af styrkeøvelser, fordi strækning er nødvendig for at lette musklerne. En god benstrækning er meget kropsarbejde og kan opnås med enkle øvelser.

Hvordan man laver en god benstrækning
Hvordan man laver en god benstrækning

Instruktioner

Trin 1

Hvis du er seriøst interesseret i sport, er det absolut nødvendigt at strække dig, da det forhindrer skade. At strække dine ben er vigtigt for kampsport, dans, løb og generelt godt for fælles sundhed.

Før du begynder at strække dine ben, skal du varme op, varme kroppen op. Det tilrådes, at du sveder lidt. Under opvarmningen, løb, bøj og kneb, og gør øvelserne i et varmt rum.

Trin 2

Når du har afsluttet opvarmningen, skal du begynde at træne. Spred dine ben skulderbredde fra hinanden, sænk dine arme. Bøj langsomt over til tæerne, og du vil føle en strækning i dine lårmuskler. Lav 15-20 stigninger. Se din vejrtrækning under alle øvelser: indånder og udånder langsomt.

Trin 3

Gå derefter videre til en anden øvelse. Spred dine ben så bredt som muligt, og hold armene krydsede på brystet. Start derefter med at bøje sig fremad, mens du prøver at nå gulvet med albuerne. Drej derefter kroppen til højre ben og stræk også ned. Gør det samme for det andet ben. Udfør dette kompleks 3 gange, hvor du får lidt hvile til benmusklerne. Ved hver gentagelse af øvelsen skal du prøve at sprede dine ben bredere og sænke albuerne lavere.

Trin 4

En meget nyttig strækøvelse er sommerfuglen. For at udføre det skal du sidde på gulvet, bøje dine ben ved knæene og bringe dine fødder sammen. Bøj derefter så lavt som muligt, mens du holder ryggen lige. I denne position skal du begynde at sænke og hæve dine knæ. Træn så længe som muligt, men overvind ikke smerten.

Trin 5

En anden øvelse udføres, mens du sidder på gulvet. Sid med dine ben udstrakte og spred fra hinanden så bredt som muligt. Begynd at bøje mod hvert af dine ben. Hold ryggen lige, fordi det er bedre at gøre færre tilgange, men udføre dem effektivt. Gentag øvelsen 10 gange for hvert ben.

Trin 6

Hvis du har indstillet opgaven med at lære at gøre garn, skal du udføre følgende øvelse. Sæt dine fødder i skulderbredde fra hinanden, sænk kroppen ned, læg dine hænder på gulvet foran tæerne. Start derefter med at sprede dine ben, som om du prøvede at sidde på gulvet. Hver gang vil du bemærke, at du synker lavere og lavere ned på gulvet.

Trin 7

Gør disse øvelser hver dag på ethvert praktisk tidspunkt. Hvis du tydeligt sætter et mål for dig selv, vil det ikke være svært at opnå stor strækning. Det vigtigste er ikke at forsøge at overvinde svære muskelsmerter, gør øvelserne efter bedste evne og evne for ikke at komme til skade.

Populær af emne.