Hvordan Man Bliver En God Fodboldspiller

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bliver En God Fodboldspiller
Hvordan Man Bliver En God Fodboldspiller

Video: Hvordan Man Bliver En God Fodboldspiller

Video: HVORDAN MAN BLIVER BEDRE TIL FODBOLD! 2022, November
Anonim

Hundredvis af gårdsdrenge, der spiller fodbold på banen, drømmer om at blive spillere i seriøse klubber, men der er et stort, næsten uoverstigeligt kløft mellem amatør og professionel sport. En spiller, der ønsker at blive en rigtig god professionel, skal ændre sin holdning til sin hobby fuldstændigt.

Hvordan man bliver en god fodboldspiller
Hvordan man bliver en god fodboldspiller

Instruktioner

Trin 1

Træn målrettet. For en ekstern observatør kan det virke som om alle spillerne på banen er lige, men det er ikke sådan: hver position stiller sine egne krav til atleten, og derfor er det meget mere effektivt at træne, idet man klart ved hvad man kan forvente. Så målmanden har brug for at træne benene og reagere strengt, desuden er det ønskeligt at være høj. Vingen skal have god springevne og en tendens til at "kontakte" spil. For en centerback er udholdenhed den afgørende kvalitet. under spillet løber han adskillige kilometer. Det er indlysende, at angriberen skal have stærke personlige kvaliteter, evnen til at "skabe en chance for sig selv" og gribe initiativet.

Trin 2

Øv metodisk. Fodboldspillet begynder længe før det kommer ind på banen: træning skal finde sted 3-4 gange om ugen (oftere bør de ikke gøres, da kroppen har brug for en sund hvile) og inkluderer de aspekter, der diskuteres nedenfor. Det er meget ønskeligt at gennemføre en lang session med en lille belastning.

Trin 3

Arbejd hårdt på din kondition. De vigtigste kvaliteter, der kræver udvikling, er hastighed og udholdenhed. Den nemmeste måde at være den bedste på banen er at have nok styrke på et tidspunkt, hvor resten af ​​spillerne er helt udmattede. En af de nemmeste træningsmetoder er at løbe i lang tid med acceleration (40 minutter rundt om fodboldbanen, der fremskynder hvert omgang langs den lille side).

Trin 4

Lav en masse boldhåndtering. For at komplicere det ovenfor beskrevne kryds kan du dribler bolden langs en af ​​siderne en gang pr. Cirkel. Træn forskellige måder at føre, omveje, "finter" på. Spil med væggen: pass f.eks. Forhindringen, så bolden ikke rører jorden. Hvis det er muligt, træner du en stærk strejke over lange afstande og arbejder på dens nøjagtighed.

Trin 5

Begynd at træne med en fodboldklub. Det betyder ikke noget, hvor stor eller succesrig han er: det vigtigste er, at han vil gennemføre systematisk målrettet træning, herunder både fysisk træning og taktisk træning. Holdtræning vil altid være mere produktiv, fordi belastningen, hvis det er nødvendigt, kan du øge, men at spille med en modstander og spille taktiske kombinationer alene fungerer ikke.

Populær af emne.