Russisk Landsholdsgruppe Ved UEFA EURO

Russisk Landsholdsgruppe Ved UEFA EURO
Russisk Landsholdsgruppe Ved UEFA EURO

Video: Russisk Landsholdsgruppe Ved UEFA EURO

Video: Russisk Landsholdsgruppe Ved UEFA EURO
Video: UEFA Euro 2000 in Belgium/Netherlands. All Goals. 2024, April
Anonim

På tærsklen til det europæiske fodboldmesterskab 2016, der startede i Frankrig den 10. juni, ventede russiske fans med særlig spænding på at bestemme rivalerne for Leonid Slutskys anklager i gruppespillet. Endelig fandt trækningen sted den 12. december 2015.

Russisk landsholdsgruppe ved UEFA EURO 2016
Russisk landsholdsgruppe ved UEFA EURO 2016

Fodboldmesterskabet i den gamle verden blandt nationale hold er planlagt til sommeren 2016. Værtslandet for mesterskabet er allerede klar til at være vært for tusinder af fans af et af de mest populære boldspil. Først i midten af december anerkendte hele fodbold-Europa sine rivaler i grupper, det russiske landshold var ingen undtagelse.

Leonid Slutskys afdelinger kom ind i kvartet B. Ifølge lodtrækningsreglerne blev de 24 nationale hold, der tog vej til UEFA EURO 2016-hovedtrækningen, opdelt i fire kurve, som hver indeholdt seks hold. De første seriøse deltagere forventedes fra den første gruppe. Det russiske landshold var i anden kurv.

Den første linje i gruppe B blev taget af briterne. Det er med fodboldens forfædre, at vores hold spiller den første kamp i turneringen. Russernes andre rivaler vil være: et andet britisk hold - Wales og slovakkerne, der er velkendte for os fra historien om de seneste års konfrontation.

Således ser gruppe B på UEFA EURO 2016 sådan ud: England, Rusland, Wales, Slovakiet. Vores hold spiller den anden kamp i turneringen med slovakkerne, og det sidste møde i gruppespillet i EURO 2016 er planlagt til kampen mellem Rusland og Wales.

Fodboldeksperter fremhæver favoritten i vores gruppe - briterne. De nationale hold i Slovakiet og Wales er dog også stærke rivaler. Alle de nationale hold, som russerne skal møde, inkluderer verdensfodboldstjerner, der indtager fremtrædende pladser i klubberne til de øverste europæiske mesterskaber.

Anbefalede: