UEFA Champions League Trækresultater 2017-2018

UEFA Champions League Trækresultater 2017-2018
UEFA Champions League Trækresultater 2017-2018

Video: UEFA Champions League Trækresultater 2017-2018

Video: UEFA Champions League Trækresultater 2017-2018
Video: UEFA Champions League 2017 2018 Intro HD 2023, December
Anonim

Den længe ventede lodtrækning til gruppespillet i den næste UEFA Champions League 2017-2018 sæson fandt sted i Monaco den 24. august. 32 europæiske fodboldhold har anerkendt deres rivaler.

UEFA Champions League trækresultater 2017-2018
UEFA Champions League trækresultater 2017-2018

Fodbold Euroseason 2017 - 2018 lover at være meget interessant. I den største europæiske klubkonkurrence er der dannet otte kvartetter, hvis deltagere vil konkurrere om en plads i slutspillet i UEFA Champions League. I slutningen af den foregående sæson havde England fem hold i den 26. Champions League, spanierne fire, italienerne, portugiserne og tyskerne tre hver. Den særlige opmærksomhed fra de russiske fodboldfans var koncentreret om rivalerne fra Moskva CSKA og "Spartak".

Gruppe A

Den første kvartet i gruppespillet i Champions League 2017-2018 ser ikke så truende ud som resten af grupperne. Det inkluderer den portugisiske mester Benfica Lissabon, vinderen af den tidligere UEFA Europa League-trækning, Manchester United, Schweiz Basel og CSKA Moskva.

Gruppe B

De to første hold i anden kvartet kan godt hævde sejr i Champions League. De var den tyske grand fra München "Bayern" og holdet fra hovedstaden i Frankrig PSG. De fremtrædende rivaler vil blive ledsaget af den belgiske "Anderlecht" og den skotske mester i Skotland, et hold, som det er meget vanskeligt at spille væk for absolut alle, "Celtic".

Gruppe C

De første tre klubber fra gruppe C kan muligvis kvalificere sig til en plads i slutspillet, for i denne kvartet vil fansen igen forvente hårde konfrontationer mellem engelske, spanske og italienske klubber. Denne gang var det af vilje i en gruppe London "Chelsea", Madrid "Atletico" og den romerske "Roma". De titlerede og fremtrædende hold vil blive ledsaget af turneringsdebutanten Aserbajdsjansk "Karabakh".

Gruppe D

I gruppe D vil fans kunne se en gentagelse to gange af en af de tidligere finaler i turneringen: den italienske mester de sidste seks år, Juventus Turin, spiller mod Barcelona, Catalan. Mest sandsynligt er disse klubberne og vil fortsætte med at kæmpe om trofæet i slutspillet, fordi resten af rivalerne var meget mere beskedne græske "Olympiacos" og portugisiske "Sporting".

Gruppe E

Gruppe E blev ledet af den nuværende Ruslandsmester, Moskva "Spartak". Konkurrenterne med den "rød-hvide" lodtrækning bestemte det spanske "Sevilla", det engelske "Liverpool" og det slovenske "Maribor". Sammensætningen af denne kvartet giver russiske fans mulighed for at håbe på Europacup-foråret.

Gruppe F

I gruppe F vil tilskuere stå over for en konfrontation mellem den italienske "Napoli" og "byens befolkning" fra Manchester. Husk på, at for et par år siden spillede Manchester City og Napoli allerede i samme Champions League-gruppe. De andre to hold af disse fire var Shakhtar Donetsk og Feyenord Dutch.

Gruppe G

Gruppe G viste sig at være den glatteste af alle otte kvartetter. Alle hold har en chance for at nå slutspillet. Blandt dem var Champion of France "Monaco", den portugisiske "Porto", den tyrkiske "Besiktas" samt åbningen af den sidste sæson af Bundes League "RB Leipzig".

Gruppe H

Den sidste kvartet blev ledet af den mest betegnede europæiske fodboldklub - Real Madrid. Rivalerne i cremegruppen vil være fodboldspillere fra Borussia Dortmund, Londons Tottenham Hotspur og cyprioter fra Apoel-klubben.

Anbefalede: