Hvem Bliver Kaptajn På Det Russiske Landshold Ved Euro

Hvem Bliver Kaptajn På Det Russiske Landshold Ved Euro
Hvem Bliver Kaptajn På Det Russiske Landshold Ved Euro

Video: Hvem Bliver Kaptajn På Det Russiske Landshold Ved Euro

Video: Hvem Bliver Kaptajn På Det Russiske Landshold Ved Euro
Video: Aftermovie: Danmarks største øjeblikke til EURO 2020 2024, Kan
Anonim

Euro 2012 bliver det fjortende internationale mesterskab blandt europæiske hold. Det afholdes en gang hvert fjerde år. Denne gang finder konkurrencen sted på Ukraines og Polens territorium.

Hvem bliver kaptajn på det russiske landshold ved Euro 2012
Hvem bliver kaptajn på det russiske landshold ved Euro 2012

Den nøjagtige sammensætning af de spillere, der deltager i det russiske hold, der skal til Euro 2012, er længe blevet bestemt. Valget af det russiske landsholds hovedtræner faldt på Andrey Arshavin - han vil lede det russiske hold på banen. De første Euro-spilkampe afholdes den 8. juni, og alle indbyggere i Rusland håber, at den bedste spiller i den russiske fodbold vil bringe den eftertragtede pris hjem.

Den nuværende kaptajn på det russiske landshold blev født i 1981 i Skt. Petersborg, dengang kaldet Leningrad. Fodboldspilleren tilbragte sin barndom i Skt. Petersborg-skolen №18. Ud over fodbold havde den unge Arshavin en anden lidenskab - brikker. I begge sportsgrene overvandt Andrey let alle vanskelighederne på vej til sportshøjder, men da et vanskeligt valg opstod, foretrak han en læderkugle. Hans udkaststræner var yderst utilfreds med dette - han blev forudsagt at have gode udsigter i dette spil, men Andrey kunne ikke overtales.

Stadig - når alt kommer til alt har Arshavin spillet fodbold siden syv år. På fodboldskolen blev han bemærket og inviteret til at spille i Zenit reserve hold. 2000 var året for Andreys debut i stor fodbold - hun begyndte at spille for hovedholdet i St. Petersburg Zenit.

Fodboldspilleren blev inviteret til hovedstaden "Spartak", men overgangen fungerede ikke på grund af uenighed med holdets træner Oleg Romantsev. 2008 var et frugtbart år for Andrey med mange priser - han modtog UEFA Cup, European Super Cup og den samme pris på russisk niveau. Indtil 2009 spillede han for Zenit, så nåede han et nyt niveau i sin karriere og flyttede til den engelske fodboldklub Arsenal.

Men snart vil skæbnen igen skubbe ham mod Zenit - Arsenal vil indgå en aftale med St. Petersborg-holdet om leje af Arshavin i en periode på et år. Andrei er så elsket i sit hjemland i Rusland, at landsbyen under opførelse i forstæderne til Skt. Petersborg vil blive navngivet til hans ære.

Anbefalede: