Hvem Fra NHL Kommer Til Det Russiske Landshold Ved Verdensmesterskabet I Hockey I

Indholdsfortegnelse:

Hvem Fra NHL Kommer Til Det Russiske Landshold Ved Verdensmesterskabet I Hockey I
Hvem Fra NHL Kommer Til Det Russiske Landshold Ved Verdensmesterskabet I Hockey I
Anonim

Hvert år i maj afholdes verdensmesterskabet i ishockey, der samler de bedste hold i verden. Imidlertid er sammensætningen af de deltagende hold ikke altid dannet af de stærkeste repræsentanter for denne sport. Dette skyldes, at mange hockeyspillere er involveret i NHL-mesterskabet og Stanley Cup-slutspillet.

Hvem fra NHL kommer til det russiske landshold ved verdensmesterskabet i hockey i 2019
Hvem fra NHL kommer til det russiske landshold ved verdensmesterskabet i hockey i 2019

Verdensmesterskabet i ishockey 2019, der afholdes i Slovakiet, bliver et af de mest spændende i det 21. århundrede. Dette blev lettet af den relativt sene start af turneringen, takket være hvilken mange NHL-stjerner vil være i stand til at hjælpe deres landshold. Hold fra USA, Sverige, Canada og Tjekkiet har imponerende opstillinger. Det russiske landshold bliver ikke efterladt uden dets ledere.

Målmænd

Ved verdensmesterskabet i 2019 får det russiske landshold sammen med to målmænd fra NHL. Den første, der kom på landsholdet, var den unge Alexander Georgiev, der havde en god sæson i New York Rangers. På trods af at den store Lundqvist er Rangers hovedmand, var russeren i stand til at få en plads i truppen og tog ofte en position ved målet. Styrken af målmandslinjen kom uventet, efter at NHL-sæsonens lederklub fra Tampa blev elimineret i første runde. Takket være dette kommer Andrei Vasilevsky, en af de bedste målmænd i ligaen, til landsholdet. Mest sandsynligt bliver han det første nummer på landsholdet ved verdensmesterskabet.

Forsvarere

Fem forsvarere har allerede accepteret udfordringen til det russiske landshold. Blandt dem er forsvarerne af Arizona Ilya Lyubushkin, Mikhail Sergachev (Tampa), Dmitry Orlov (Washington), Nikita Zaitsev (Toronto), Bogdan Kiselevich (Winnipeg).

Ilya Lyubushkin spillede 41 kampe i NHL's regelmæssige sæson, fik erfaring med at spille i verdens bedste hockeyliga. Efter den sensationelle afgang af Tampa i første runde af slutspillet, enigeede Mikhail Sergachev lykkeligt om at slutte sig til landsholdet. Sergachev havde en god sæson som en del af "Lightning", spillet i 75 kampe, hvor han scorede 6 mål. Top forsvarere fra Washington og Toronto vil tilføje forsvarskraft til vores hold. Dmitry Orlov og Nikita Zaitsev er en integreret del af forsvaret i deres klubber. Troværdigheden af disse spillere i coachingpersonalet i udlandet er meget høj. En anden forsvarer af NHL-holdet vil være Bogdan Kiselevich, der spillede for Winnipeg sidste sæson.

Ankomsten af Ivan Provorov fra Philadelphia er stadig tvivlsom. Forsvareren har endnu ikke underskrevet en ny kontrakt. Fans kan også se frem til at genopbygge holdet med en høj forsvarsspiller fra Colorado. Nikita Zadorov kan elimineres med sit hold fra Stanley Cup i anden runde, men der er ingen nøjagtige oplysninger om denne forsvarsspiller.

Fremad

I angrebet har det russiske landshold et traditionelt stort valg. I 2019 kommer de vigtigste indenlandske hockeystjerner til verdensmesterskabet. Det er glædeligt, at landsholdets rækker får følgeskab af topscorer og den bedste snigskytte i den forrige NHL-sæson. Nikita Kucherov, der scorede 128 point i det glatte NHL-mesterskab, og Alexander Ovechkin, der scorede 51 mål i den regelmæssige sæson, vil være i stand til at hjælpe det russiske hold. En anden topspiller, der accepterede udfordringen til landsholdet, var Evgeny Malkin. På trods af at sæsonen for "Gino" i Pittsburgh var uheldig, havde angriberen stadig et gennemsnit på flere point pr kamp. Et andet højt profileret angrebscenter i landsholdet vil være Washington-spidsen Yevgeny Kuznetsov, der sandsynligvis vil spille sammen med Ovechkin. Problemer med midten af det tredje link kan lukkes af spidsen fra Chicago Artem Anisimov. Fremad har stor erfaring og er i stand til at hjælpe holdet.

Det russiske landshold vil blive suppleret med ekstreme angribere fra NHL takket være ankomsten af Ilya Kovalchuk, der blev valgt som kaptajn på landsholdet, og Evgeny Dadonov, der tilbragte en god sæson i Florida.

Spillere fra St. Louis eller Dallas kan slutte sig til det russiske hold. Det er kendt, at disse klubber spiller indbyrdes i anden runde af slutspillet. Derfor kan Tarasenko og Barbashev eller Radulov frigøre sig.

Anbefalede: