Sådan Bliver Du Medlem Af May Cross Country Athletics

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bliver Du Medlem Af May Cross Country Athletics
Sådan Bliver Du Medlem Af May Cross Country Athletics

Video: Sådan Bliver Du Medlem Af May Cross Country Athletics

Video: Sådan Bliver Du Medlem Af May Cross Country Athletics
Video: 2021 FHSAA State XC Finals 3A Girls 2024, April
Anonim

Sommersportsæsonen åbner med den årlige May Cross Country Athletics i Bitsa. Alle har lov til at deltage, men reglerne kræver, at du er sund og i god fysisk form.

Sådan bliver du medlem af May Cross Country Athletics
Sådan bliver du medlem af May Cross Country Athletics

Er det nødvendigt

  • - at bekræfte med en underskrift ansvar for dit helbred;
  • - være fysisk forberedt på konkurrencen
  • - overholde reglerne for atletik konkurrencer.

Instruktioner

Trin 1

Det årlige Moskva maj-kryds i Bitsa er mesterskabet i sportsklubben "Alfa-Bitsa" - et individuelt løbebane-kryds i en afstand af 10 km. Konkurrencen afholdes med et handicap på afstandsalderen - inden deltagerne når hovedafstanden, skal deltagerne overvinde en ekstra afstand. Dens længde afhænger af atleternes alder. Der er et separat 5 km løb for børn.

Trin 2

Alle har lov til at deltage, fordi konkurrencens formål er at popularisere langrend som den mest tilgængelige massesport. Der er dog stadig nogle begrænsninger. Deltageren skal have et godt helbred og kondition. Ansvaret for deres helbred og fysiske kondition inden konkurrencens start er certificeret med en personlig underskrift. Derudover er det vigtigt at følge reglerne for deltagelse. Pladserne på afstand bestemmes af rækkefølgen for ankomst til målstregen i den indledende stilling særskilt blandt mænd og kvinder.

Trin 3

Foreløbige ansøgninger om deltagelse accepteres via Alfa-Bitsa klubbs websted. I ansøgningen skal du angive efternavn, fornavn, fødselsdato, by og emne for Føderationen, kontaktoplysninger - telefonnummer, e-mail samt sportskvalifikationer og klubben, hvis nogen. Der kan også indgives en ansøgning direkte på krydsdagen: inden konkurrencen starter i klubbens lokaler. Løbet finansieres gennem frivillige bidrag og adgangsgebyrer fra deltagerne. Deltagelsesgebyret for foreløbig ansøgning er 200 rubler, til ansøgning på dagen for konkurrencen - 300 rubler. Børn deltager gratis i løbet.

Anbefalede: