Sådan Bliver Du Medlem Af "Lady On A Bicycle"

Sådan Bliver Du Medlem Af "Lady On A Bicycle"
Sådan Bliver Du Medlem Af "Lady On A Bicycle"

Video: Sådan Bliver Du Medlem Af "Lady On A Bicycle"

Video: Sådan Bliver Du Medlem Af "Lady On A Bicycle"
Video: A Magical Off-Grid Life in the Australian Wilderness 2024, Marts
Anonim

For første gang i Rusland er Sokolniki Park vært for Lady på cykelparaden. Arrangementet er planlagt til 5. august. Klokken 12 er der en "start" på cykelturen, hvor alle damer kan deltage, men visse betingelser skal overholdes.

Sådan bliver du involveret
Sådan bliver du involveret

Hovedbetingelsen for deltagerne i arrangementet er at gennemgå dress code. Lady skal være klædt i 1960'ers stil. Lyse monterede kjoler, sundresser med fluffy nederdele, stiliserede frisurer dekoreret med bånd og blomster, retro tilbehør - handsker, et tørklæde, store øreringe og perler, brocher, pillehatte eller bredbredte halmhatte, en koblingstaske, åbne sandaler med høje hæle, bredt bælte er alt, hvad der vil tjene som et pas til deltagelse i løbet.

For at komme til cykelparaden er det nok at komme til Sokolniki Park 1 time før cykelturen eller lave en aftale på forhånd ved at besøge parkadministrationen på adressen: Moskva, st. Sokolnichesky Val, 1, bygning 1. Derudover kan du indsende en foreløbig ansøgning via e-mail [email protected] eller på telefon +7 (499) 268-60-11, +7 (499) 268-54-30. Den officielle hjemmeside accepterer også foreløbige ansøgninger på park-sokolniki.ru

Der er forberedt et rigt underholdningsprogram for gæster og deltagere på ferien: en udstilling med gamle fotografier, retro-musik, en udstilling af retro-cykler og lodtrækning. Hovedskærmen på Fontannaya Square vil vise film fra tidligere år og ironiske nyhedsbånd.

Hovedmålet med ferien er at popularisere cyklen som et transportmiddel. I dag bruges bilen oftere og oftere. Men en cykel er den mest økonomiske måde at gå på arbejde, besøge, møde venner, shoppe osv.

Arrangementet slutter med en højtidelig meddelelse af vinderne, der vil blive bestemt ved afstemning og uddelingen af hovedpræmien - en cykel. Gæsterne på ferien stemmer for deltagerne. Juryens sekretær vil føre tilsyn med afstemningen. Protokollen for afstemningsresultater vil blive offentliggjort på alle internetressourcer.

Anbefalede: