Sådan Får Du Akkreditering Til Sochi-OL

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Akkreditering Til Sochi-OL
Sådan Får Du Akkreditering Til Sochi-OL

Video: Sådan Får Du Akkreditering Til Sochi-OL

Video: Sådan Får Du Akkreditering Til Sochi-OL
Video: Forstå akkreditering på ét minut (m/subs) 2023, Juni
Anonim

Olympiaden i Sotji er en global begivenhed, der ventes spændt ikke kun i Rusland, men over hele verden. Derfor er spørgsmål om akkreditering meget akutte for arrangørerne. Når alt kommer til alt er det nødvendigt at lave en hel liste over atleter, deres trænere og andre holdmedlemmer. Journalister, der skal dække spillet, skal også registreres.

Sådan får du akkreditering til OL i Sochi
Sådan får du akkreditering til OL i Sochi

Instruktioner

Trin 1

Akkreditering for at deltage i de olympiske lege i Sochi 2014 begynder i maj 2012. Det er på dette tidspunkt, at Den Internationale Olympiske Komité (IOC) sender en underretning til de nationale komiteer, der angiver antallet af kvoter, der tillader registrering til OL.

Trin 2

Så er det op til repræsentanterne for disse udvalg. De kan ansøge om deltagelse i et sådant stort arrangement. Ansøgningen skal indeholde visse oplysninger. Først og fremmest er dette det fulde navn på den organisation, der delegerer sin repræsentant til konkurrencen. Jo mere komplet og detaljeret du skriver ned navnet på din publikation, coachingcenter osv., Jo større er chancerne for, at din ansøgning bliver taget alvorligt og overvejet hurtigst muligt.

Trin 3

Det næste punkt, der skal angives i din ansøgning, er efternavn, navn, patronymic for den embedsmand, der skal være akkrediteret. Påkrævet med angivelse af hans stilling. Kontaktpersonens registreringsnummer og hans e-mail-adresse kræves til ansøgningen. Dette er nødvendigt, så der er en operationel kommunikation med den akkrediterede person. Når alt kommer til alt er forberedelsen til OL og selve konkurrencen en ret mobil begivenhed: noget kan ændre sig, noget kan annulleres.

Trin 4

Anmodningen om akkreditering skal fremsættes på det officielle brevpapir fra den organisation, der delegerer sin medarbejder til OL. Dette papir skal nødvendigvis certificeres ved underskrift af hovedet og organisationens segl.

Trin 5

Når du har afleveret dine dokumenter, bliver du registreret i det Olympiske Udvalgs særlige system. Faktisk vil din ansøgning blive overvejet der. I gennemsnit vil hele proceduren tage flere dage, hvorefter, hvis din anmodning godkendes, får du et kort fra en akkrediteret deltager i Sochi Olympic Games.

Populær af emne.