Sådan Får Du Dig Selv Til At Bevæge Dig

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Dig Selv Til At Bevæge Dig
Sådan Får Du Dig Selv Til At Bevæge Dig

Video: Sådan Får Du Dig Selv Til At Bevæge Dig

Video: Hvordan du holder dig selv & andre raske 2022, November
Anonim

Sund fysisk aktivitet taler om at være respektfuld for din krop. En langsigtet vane med en stillesiddende livsstil før eller senere fører til ødelæggelse af helbredet. Hvis du ikke ønsker at flytte, er det bedre at løse problemet på en omfattende måde begyndende med en intern holdning.

Sådan får du dig selv til at bevæge dig
Sådan får du dig selv til at bevæge dig

Instruktioner

Trin 1

Definer et inspirerende mål. Det behøver ikke at være fjernt. Du skal ikke bekymre dig om at blive byhopperen i byen lige nu. Til at begynde med skal du i princippet lære at bevæge dig dagligt. En ny livsvane er nødvendig. Derfor kan målet lyde sådan - at øve i kun 7 minutter, men hver dag.

Trin 2

Lav et program for at nå dit mål. Det er en fejltagelse at gøre alt det maksimale med det samme. Lokomotivet accelererer ikke på 1 sekund til 50 kilometer i timen. Han har brug for tid til at få fart. Du starter også fra bunden, så der er en vis inerti. Skriv ned i dit program, hvordan du gradvis vil udvikle dig mod dit mål.

Hvis vi går ud fra målet med 1. trin, kan du skrive i lektionsprogrammet - gør den første uge i 1 minut om dagen. Den anden uge - 2 minutter om dagen. Og så videre, indtil du når dit mål. Dette studietempo kan virke latterligt. Faktisk er alt alvorligt. Du får en ny vane, og så kan du altid øge belastningen. Husk at vanen ikke dannes med det samme, du skal gentage den mange gange.

Trin 3

Støt din intention med levende eksempler. Vælg den sport, du kan lide. Se på sportssteder, der er en fremragende atlet. Find mere information om ham. Lad ham være dit eksempel og inspiration. Udskriv dit foto, og læg det på dit skrivebord. Du har andre mål end denne person. Men selve træningen er vigtig, her er du "på samme felt".

Trin 4

Beslut dig for en belønning til dig selv. Lad der være nogle belønninger for mellemliggende præstationer. Afslutte dit program i en uge - beløn dig selv med noget behageligt. Tænk på forhånd, hvad det kan være, og skriv det ned som en note til programmet.

Trin 5

Se på dem, der ikke bevæger sig. Gå ud og observer forskellige mennesker. Du kan nemt finde mange eksempler, der ikke skal efterlignes. Tænk på, hvordan din sportsmester ser ud. Og hvordan disse mennesker ser ud. Hvem vil du være mere som? Husk dine følelser omkring dette.

Trin 6

Handle. Bare gå med dit klasseprogram.

Trin 7

Gå gennem trinnene igen, hvilket gør opgaven vanskeligere. Du skal helt sikkert nå det mål, du har sat dig selv. Og så skal målet være kompliceret. Men igen - gå denne vej uden hast.

Populær af emne.