Sådan Køber Du En Kimono

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du En Kimono
Sådan Køber Du En Kimono

Video: Sådan Køber Du En Kimono

Video: Traditional Japanese Kids Ceremony | Shichi-Go-San 2022, December
Anonim

Hvert år vinder forskellige typer kampsport stor popularitet blandt både voksne og børn. Uanset om det er en hobby eller et professionelt erhverv, skal du passe på specielt tøj - en kimono. I hver type kampsport har det sit eget navn: judo-gi - kimono for judo, karate-gi - for karate, og for taekwando kimono kaldes dobok. Valget af nogen bør behandles grundigt.

Sådan køber du en kimono
Sådan køber du en kimono

Instruktioner

Trin 1

Alle typer kimonoer kan være konkurrencedygtige og træne. Konkurrencekimonoer er lavet af et hårdere stof end træningskimonoer. Stoffet til at sy en kimono er kendetegnet ved øget slidstyrke og kaldes fletning. Efter vask kan det, ligesom andre stoffer, krympe. Køb derfor en dragt i en størrelse op.

Trin 2

Traditionelt kommer kimonoen i hvid og blå. For kampsport som sambo eller judo betyder det under træning ikke noget, hvilken farve du har din kimono på. Men du skal være opmærksom på, at den atlet, der først er inviteret, og hans modstander i blåt, skal være klædt i en hvid kimono ved konkurrencer.

Trin 3

Før du køber en kimono, skal du være opmærksom på pakken. Konkurrencesættet inkluderer en jakke og bukser. Konkurrencebælte sælges separat. Afhængigt af atletens kvalifikationer kan bæltens farve være hvid, grøn, orange, blå, brun eller sort. Nogle børnemodeller leveres med et hvidt bælte.

Trin 4

Når du køber en kimono, skal du være særlig opmærksom på kvaliteten. Sørg for, at alle sømme og sømme er lige, da det første tegn på dårlig kvalitet er skæve sømme. Kontroller omslag, ærmehuller og knæ omhyggeligt. Faktum er, at i mange typer kampsport er kampens hovedelementer kast og greb, så de tilsvarende dele af kimonoen skal især forstærkes med specielle indsatser. Bæltet er også lavet af slidstærkt materiale.

Trin 5

Når du vælger en kimono, skal det huskes, at dommerne ved konkurrencen nøje følger alle kravene til atletens tøj og deres udseende.

Trin 6

Du kan købe en kimono i en hvilken som helst sportsartikelforretning eller sportsudstyr. Du kan også bestille en kimono fra en online sportsbutik. Hovedbetingelsen er at vide nøjagtigt, hvilken størrelse du har brug for.

Populær af emne.