Sådan Køber Du Billetter Til Det Europæiske Mesterskab I Fodbold

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Billetter Til Det Europæiske Mesterskab I Fodbold
Sådan Køber Du Billetter Til Det Europæiske Mesterskab I Fodbold

Video: Sådan Køber Du Billetter Til Det Europæiske Mesterskab I Fodbold

Video: Aftermovie: Danmarks største øjeblikke til EURO 2020 2022, December
Anonim

Det europæiske fodboldmesterskab i 2012 er utvivlsomt den største sportsbegivenhed, som mange ønsker at deltage i. På trods af at kampene vil være i Polen og Ukraine, er det ikke så svært at købe billetter til kampene.

Sådan køber du billetter til det europæiske mesterskab i fodbold 2012
Sådan køber du billetter til det europæiske mesterskab i fodbold 2012

Er det nødvendigt

  • - telefon;
  • - en computer;
  • - browser;
  • - Internetforbindelse.

Instruktioner

Trin 1

Europamesterskabet i fodbold 2012 er en meget vigtig sportsbegivenhed for Rusland, da vores hold sætter ambitiøse mål for dette mesterskab. Det er grunden til, at så mange fans og bare amatører stræber efter at komme til kampene og se kampene live. Det er ikke svært at foretage en slags rejse. Men først og fremmest skal du købe billetter til møder på forhånd, da spændingen på stadionerne vil være utrolig. For at gøre dette skal du gå til webstedet ticket-sport.ru.

Trin 2

På denne ressource kan du købe en billet til EM-spil. For at gøre dette skal du klikke på fanen "Fodbold" i hovedmenuen og følge linket "Europamesterskabet i fodbold 2012". Du vil se en dialogboks med en liste over tilgængelige muligheder for gratis billetter til salg. Da priserne endnu ikke er fastsat, kan du blot efterlade en anmodning (dvs. reservere pladser til stadionet) Så snart det bliver kendt, hvor meget billetten koster, får du straks besked. Hvis du accepterer, skal du betale de fulde omkostninger inden for tre dage.

Trin 3

Hvis du ikke ønsker at efterlade en anmodning om denne ressource, kan du bare kontakte administratoren for de foreslåede multikanaltelefoner. For at gøre dette skal du gå til afsnittet "Om virksomheden" fra hovedmenuen. Find registreringslinjen for ansøgningen.

Trin 4

Hvis du har slægtninge eller bekendte i Polen eller Ukraine, kan du også bede dem om at købe fodboldbilletter til dig. Da visumet er åbent under EM, sælges billetter i billetkontoret ikke med pas. Derfor kan dine venner købe dem.

Populær af emne.