Sådan Køber Du Billetter Til CSKA-kampe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Billetter Til CSKA-kampe
Sådan Køber Du Billetter Til CSKA-kampe

Video: Sådan Køber Du Billetter Til CSKA-kampe

Video: Holdfoto 2018: Tør hat og tør humor... 2022, November
Anonim

PFC CSKA fodboldkampe tiltrækker tusindvis af fans fra hele Rusland opmærksomhed. Forud for åbningen af ​​den nye fodboldsæson i Eurocups og RPL undrer fans sig over at købe billetter til de kommende kampe. En af de mest bekvemme måder at købe billetter på er via Internettet.

Sådan køber du billetter til CSKA-kampe
Sådan køber du billetter til CSKA-kampe

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - internettet;
  • - telefon;
  • - penge.

Instruktioner

Trin 1

Gå til ressourcen "Billet til fodbold". Der finder du information ikke kun om den kommende kamp mellem hærklubben og Real Madrid, men også tidsplanen for spil i den russiske Premier League. Så vælg tribune og sektor, hvorfra du vil se spillet. Der vil du også se et billede af placeringen af ​​alle steder samt prisen på hvert af dem.

Trin 2

Indtast antallet af billetter, og klik på "Tilføj til indkøbskurv". På den næste side skal du skrive navnet på landet, byen og postnummeret. Så skal du bare betale for billetten med de foreslåede muligheder.

Trin 3

Gå til hjemmesiden "Bestilling og salg af billetter i Moskva". Det viser gitteret for de kommende CSKA-spil. Du kan købe eller bestille en billet ved at ringe til ovenstående telefonnumre: 8 (495) 968 52 11 eller 8 (495) 589 84 41. Denne mulighed passer til dig, hvis du bor i Moskva og ikke vil gå til billetten kontor. Ring og fortæl mig navnet på den kamp, ​​du vil gå til. Angiv adressen, så giver de dig en billet til dit hus.

Trin 4

Tjek mulighederne på "Officiel side for PFC CSKA". Det leverer online bookingtjenester til billetter til fremtidige kampe. Klik på linket med samme navn i det øverste felt. Du vil se de tilgængelige billetter til kampene.

Trin 5

Klik på ordrefunktionen ud for den begivenhed, du vil deltage i. Vælg derefter en placering og sektor. Klik på knappen "Bestil". Udfyld alle felterne i det vindue, der åbnes. Vælg, hvordan du får din billet. På venstre side af siden kan du altid bruge online support, hvis noget ikke er klart for dig.

Trin 6

Brug også ressourcen "Billetter til CSKA". Ring til operatøren på +7 (495) 647-06-76, og fortæl mig, hvilket match du vil gå til. Du får at vide, hvad der er de gratis sektorer og stande samt priserne på arrangementet. Book en billet, og den vil blive leveret til dit hjem med kurerpost. Leveringsomkostninger i Moskva - fra 0 til 300 rubler. for 1 billet. Webstedet tilbyder også levering af gruppebilletter.

Populær af emne.