Sådan Køber Du Billetter Til EM

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Billetter Til EM
Sådan Køber Du Billetter Til EM

Video: Sådan Køber Du Billetter Til EM

Video: Bær den i din venstre lomme, så kommer pengene til dig 2022, December
Anonim

I sommeren 2012 venter en storslået begivenhed fodboldfans - det europæiske mesterskab i fodbold. Det bliver den 14. UEFA-sponsorerede turnering i sporten, der afholdes hvert fjerde år. Og to lande deltager samtidig i konkurrencen - Polen og Ukraine.

Sådan køber du billetter til EM 2012
Sådan køber du billetter til EM 2012

Instruktioner

Trin 1

Efter lodtrækningen til Euro 2012 begyndte ledelsen af ​​UEFA-foreningen at sælge billetter til fodboldmesterskabet på sin officielle hjemmeside. Priserne var faste og varierede fra 45 til 600 euro, afhængigt af kampens kategori og stedet på stadionet. Antallet af billetter til salg var begrænset og kunne kun købes efter først til mølle-princippet indtil den 10. april 2012. Onlinesalget er i øjeblikket stoppet. De resterende billetter udskrives og sendes til billetkontorerne.

Trin 2

For at købe det eftertragtede pas til denne fodboldturnering skal du kontakte billetkontorerne på de stadioner, hvor EM-kampene afholdes. Du kan ikke få mere end fire billetter i den ene hånd. Derudover er det forbudt at købe billetter til spil, der finder sted samme dag.

Trin 3

Brug forhandlerens tjenester. De tjener penge ved at købe et stort antal billetter i begyndelsen af ​​onlinesalg. Og så sælger de dem til priser flere gange højere end de oprindelige omkostninger. Ved begyndelsen af ​​turneringen kan margenen vokse med yderligere 30-70%. Sandt nok er denne mulighed kun egnet til dem, der er klar til at betale ethvert beløb for et pas, da priserne på billetter til nogle kampe fra forhandlere simpelthen er kosmiske. Personer, der er involveret i en sådan forretning, kan søges på Internettet eller mødes i nærheden af ​​billetkontorerne.

Trin 4

Køb en billet fra dem, der skifter mening om at gå til spillet. Der er altid mennesker, der af en eller anden grund ikke kan deltage i en kamp med en købt billet. Det sker også, at de hold, der gerne vil se, ikke går til slutspillet. Og da billetter koster et anstændigt beløb, prøver de stadig at sælge dem til andre, der ønsker at deltage i mesterskabet. Sådanne mennesker kan også findes i nærheden af ​​stadionet og billetkontorerne. Bare for at få en billet på denne måde skal du være i stand til at komme foran forhandlerne.

Populær af emne.