Sådan Køber Du Billetter Til EM-finalen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Køber Du Billetter Til EM-finalen
Sådan Køber Du Billetter Til EM-finalen

Video: Sådan Køber Du Billetter Til EM-finalen

Video: Sådan Køber Du Billetter Til EM-finalen
Video: Коп по Войне. Аэродром Люфтваффе Нойтиф. Форт Западный. Береговая Батарея. Коса Фрише Нерунг. 2023, December
Anonim

Det europæiske fodboldmesterskab er en af de mest massive og spektakulære begivenheder. Millioner af fans fra hele verden drømmer om at komme på det. Derfor flyver billetter ud i bogstaveligt talt få minutter. Derudover er der mange måder at købe billetter på, for eksempel til finalen i Europamesterskabet i 2012.

Sådan køber du billetter til finalen i EM 2012
Sådan køber du billetter til finalen i EM 2012

Instruktioner

Trin 1

Starten af billetsalget til finalen i årets vigtigste fodboldbegivenhed blev annonceret i år den 1. juli. Salget varer kun 3 timer. Selvom eksperter forudsiger, at alle billetter kan være udsolgt bogstaveligt i løbet af få minutter.

Trin 2

En måde at købe billetter på er UEFA officielle hjemmeside. Der er en særlig sektion her, hvor du skal udfylde alle de felter, der tilbydes dig. Antallet af købte billetter er begrænset fra 1 til 4. Når du har indtastet alle de ønskede oplysninger, skal du klikke på "bekræft". Gå derefter til at specificere betalingsmetoden. Visa og MasterCard bankkort er velegnede til dette. Indtast alle data på kortet: nummer, ejerens navn, udløbsdato og sikkerhedskode. Efter 10 minutter i afsnittet "Mine billetter" vil du se komplette oplysninger om dit køb.

Trin 3

Shopping i billetkontoret til EM-stadion er en anden populær måde at købe fodboldbilletter på. Gør dig dog klar til det faktum, at du bliver nødt til at stå i en enorm kø. Og det er ikke en kendsgerning, at du får billetten. Derfor kommer især aktive fans for at købe billetter en dag eller to tidligere inden det officielle salg starter og bliver de første glade ejere af de eftertragtede billetter.

Trin 4

Du kan prøve at købe billetter gennem All-Russian Society of Supporters. Dette kan gøres, hvis du har et Division I fodboldhold i dit område, og du er en af deres mest aktive tilhængere, da hver klub tildeles et begrænset antal supportbilletter. Dette antal afhænger af klubbens status, antallet af fans og andre faktorer. Du kan få en sådan billet fra en regional repræsentant for Fan Society.

Trin 5

Alternativt kan du komme til finalen i Euro 2012 ved at købe en VIP-pakke. Dens omkostninger starter fra 3000 euro. Men du er garanteret at være i stand til at deltage i alle kampe, inklusive finalen i konkurrencen.

Trin 6

En anden måde at købe billetter til UEFA European Football Championship 2012 er at købe dem fra officielle rejsearrangører. Men udover billetter skal du i dette tilfælde betale for yderligere tjenester såsom: hotelreservationer, overførsel fra lufthavnen til hotellet, måltider osv.

Trin 7

Hvis du har venner blandt sponsorerne til konkurrencen, kan du prøve at få en billet igennem dem. En bestemt del af billetterne går til partnerne til denne begivenhed allerede inden starten af det officielle salg.

Trin 8

En anden mulighed er at bruge tjenesterne fra spekulanter og forhandlere. Selvfølgelig vil deres tjenester koste dig meget mere end et formelt køb.

Trin 9

Hvis ingen af mulighederne fungerede, så prøv dette: kom til stadion inden kampstart. Ikke-krævede billetter kan købes her til det dobbelte af pålydende. Paradokset er dog, at hvis du venter til kampstart, og prøver at købe en billet på 15 minutter, så er der en chance for, at du kan få det praktisk taget ingenting. Spekulanter er trods alt klar til at sælge det til enhver pris. Nogle gange giver de endda gratis væk.

Anbefalede: