Verdens Virkelighed Og Mayaens Slør

Verdens Virkelighed Og Mayaens Slør
Verdens Virkelighed Og Mayaens Slør

Video: Verdens Virkelighed Og Mayaens Slør

Video: Verdens Virkelighed Og Mayaens Slør
Video: Eivør - Slør (London Solo Sessions) 2024, Kan
Anonim

Man kan ikke sige om vores verden, at der kun er optimistiske billeder rundt omkring, men vi kan heller ikke sige, at alt er pessimistisk omkring. Yoga fortæller os, at vi ikke kan se det virkelige billede af verden, da den Højeste Virkelighed er skjult af mayaens slør. Og mayaerne skaber en illusion, hvorunder det sande billede af verden er skjult.

Real'nost 'mira i pokryvalo maji
Real'nost 'mira i pokryvalo maji

Det ser ud til, at verden nu er positiv, nu negativ, nu neutral. Eller stribet som en zebra på grund af omstændighederne i vores livssituation. Faktisk gælder disse begreber ikke for vores verden.

Og for at finde ud af, hvad verden virkelig er, fra yogaens position, kan vi kun, når vi når en bestemt supertilstand. Som gamle kilder siger, vil en illusion, der skjuler virkeligheden for os, forsvinde, og så vil vi vide, hvordan vores verden er.

Dette er præcis, hvad yogier stræber efter. Dette er den højeste tilstand, som vi vil erhverve, når vi går stien til selvkendskab. Yoga giver os metoder og praksis, der fører os til dette før eller senere.

Og først når vi erhverver denne tilstand, vil vi forstå, hvad verden er. Og yogier og yoginier, der gik gennem selvkendens vej, overførte denne viden til os. Baseret på dette er det eneste, vi kan sige om verden, at vores sædvanlige domme og kategorier ikke finder anvendelse på den.

Verden er det sted, der giver os enorme muligheder. Muligheder for udvikling og selvopdagelse. Og når vi når målet, som yogier og yoginer siger, vil vi blive overvældet af en sådan bølge af glæde og lykke, hvis styrke vi ikke engang kender.

Indtil verden er åbenbaret for os, som den virkelig er, kan vi se den som noget negativt og i lang tid. Og vi kan også se vores verden som noget ekstremt positivt. Verden vil blive vist for os nu, så anderledes, så dårlig, så god. Men alt, hvad der vil komme til os i verden, vil, som yoga siger, kun en afspejling af vores ambitioner, følelser, handlinger, forventninger.

Anbefalede: