Indpak Med Folie Til Cellulite: Myter Og Virkelighed

Indholdsfortegnelse:

Indpak Med Folie Til Cellulite: Myter Og Virkelighed
Indpak Med Folie Til Cellulite: Myter Og Virkelighed

Video: Indpak Med Folie Til Cellulite: Myter Og Virkelighed

Video: Indpak Med Folie Til Cellulite: Myter Og Virkelighed
Video: Антицеллюлитный массаж бедер 2023, Juni
Anonim

I et forsøg på at slippe af med cellulite går kvinder ofte til alle mulige tiltag, hvoraf mange langt fra altid er effektive. Indpakning med folie er netop sådan. Men hvorfor er denne metode så populær?

Sæt ikke store forhåbninger på wraps
Sæt ikke store forhåbninger på wraps

Virkningen af indpakning med folie

Myter om effektiviteten af folieindpakninger er blevet gentaget på Internettet og andre medier i stort antal. Denne metode menes at hjælpe dig med at tabe sig og slippe af med cellulite. Kun dem, der er helt ukendte med fysiologi, kan tro på en sådan erklæring.

Hvis du vikler folie på en hvilken som helst del af kroppen, kan du opnå en slags "drivhuseffekt". Huden begynder at svede intenst. Hvis du laver sport, vil sveden kun stige. Man kan næppe argumentere for denne filmens virkningsmekanisme, men hvad har det at gøre med at slippe af med cellulite? Alt, hvad der vil ske med dig, er tabet af en vis mængde væske. Drik et glas vand, og alt vil vende tilbage til det normale. Derfor vil disse manipulationer ikke have nogen effekt på den berygtede appelsinskal.

Det hjalp meget

Måske i teorien forstår du alt. Men der er så mange eksempler og illustrative fotos af dem på netværket, som endda blev hjulpet af foliefilmen. Hvordan kunne dette være sket?

Faktum er, at cellulite meget ofte ledsages af hævelse, hvilket får lårene til at virke endnu mere massive. Indpakning med folie hjælper med at slippe af med overskydende væske, og hvis situationen ikke er for kritisk, vil den visuelle effekt være tydelig. Dette resultat vil dog aldrig vare. Efter et stykke tid vil bump og uregelmæssigheder i problemområder vende tilbage til deres plads. På samme tid skal du ikke glemme, at ekstern indflydelse er langt fra den mest optimale måde at slippe af med appelsinskal på. Det er meget sikrere på lang sigt at drikke mere væske og reducere saltindtag.

Hvordan film kan hjælpe med at bekæmpe cellulite

Tænk kun på folie som et lille hjælpemiddel i den komplekse kamp mod cellulite. Der er ingen spor af dette irriterende problem, hvis du spiser rigtigt og træner styrketræning. Hvis du handler på denne måde, vil kosmetiske procedurer - massage, hardwareteknologi, wraps - kun forbedre effekten. I sidstnævnte tilfælde vil folie hjælpe dig. Mudder, tang, lerindpakninger hjælper med at glatte og stramme huden. Bemærk, at det er huden: de har ikke en signifikant effekt på fedtaflejringer og cellulite.

Under proceduren begynder det produkt, du bruger, at tørre hurtigt, og effekten reduceres mærkbart. Påfør anticellulitsammensætningen på huden og pakk toppen med en film, så bliver din "maske" fugtig, og resultatet bliver mere synligt.

Populær af emne.