Flad Mave: Myte Eller Virkelighed?

Flad Mave: Myte Eller Virkelighed?
Flad Mave: Myte Eller Virkelighed?

Video: Flad Mave: Myte Eller Virkelighed?

Video: Flad Mave: Myte Eller Virkelighed?
Video: KAN MAN FÅ EN FLADERE MAVE PÅ 14 DAGE? 2024, April
Anonim

Sæsonen med badetøj nærmer sig, og derfor overvejer flere og flere piger, hvordan de kan bringe deres figur tættere på perfektion på kortest mulig tid. Problemet med ekstra pund i maven er relevant for mange af det mere retfærdige køn.

Flad mave: myte eller virkelighed?
Flad mave: myte eller virkelighed?

En flad, pumpet mave med fremtrædende mavestriber er mange pigers drøm. Derfor, efter at have sat et mål for sig selv - at opnå figuren "fra billedet", begynder desperate damer kraftigt at udføre vridning når som helst på dagen eller natten og håber således at opnå den ønskede effekt.

Samtidig står mange over for spørgsmålet: "Er det realistisk at pumpe pressen op og kun udføre vridning?" Når man ser på den menneskelige anatomi, kan man finde ud af, at muskelkorsetten er placeret under fedtlaget. Derfor, hvis det overskydende mavefedt er stort nok, vil den pumpede abs være helt skjult af foldene. Selvfølgelig kan du ikke give op med at vride, men du bør heller ikke forsømme kosten.

Til at begynde med skal du afbalancere din diæt, udelukke søde, stegte, røget mad. Drik rigeligt med vand hele dagen. Løb er meget nyttigt til at forme en flad, smuk mave. Faktum er, at kører i et roligt målt tempo i mindst 30-40 minutter aktiverer stofskiftet og fremmer fedtforbrænding. Regelmæssig jogging kan spare dig for overvægt, og derfor bliver maven mærkbart mindre, og mavemusklerne trækkes.

I dette tilfælde skal du ikke glemme at downloade pressen. Det er bedre at gøre dette ikke mere end 3 gange om ugen, så musklerne har tid til at hvile og komme sig. Den mest populære standard curl er en af de mest effektive øvelser. Når du gør det, skal du sørge for, at maven trækkes ind. Stig op, mens du indånder, og løft sig selv med mavemusklerne, ikke ryggen. Du skal udføre øvelsen i 3-4 tilgange, det maksimale antal gange for dig. Udøver pressen godt og løfter benene i hænget. I dette tilfælde skal du også huske at anstrenge dine mavemuskler.

Tålmodighed og selvkontrol er gode hjælpere til at forme en flad, sexet mave. Tro på dig selv, og alt ordner sig!

Anbefalede: