Hvordan Man Gør Kaviar Mindre

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Gør Kaviar Mindre
Hvordan Man Gør Kaviar Mindre

Video: Hvordan Man Gør Kaviar Mindre

Video: Hvordan Man Gør Kaviar Mindre
Video: Historieprojekt - Hvordan gør man? 2024, April
Anonim

Pumpede, kraftige kalve er mænds privilegium. I henhold til begreberne skønhed skal kvinders ben være slanke, men på ingen måde brede og pumpede op. Desværre spiller naturen undertiden en grusom vittighed og belønner kvinder med temmelig store kalve, hvilket komplicerer processen med at vælge sko med høje toppe og ser heller ikke særlig æstetisk ud. For at reducere kalve er der en række metoder, der hjælper med at reducere deres omkreds med tre til fire centimeter.

Hvordan man gør kaviar mindre
Hvordan man gør kaviar mindre

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du være opmærksom på din vægt. Husk, at overvægt påvirker fedt i hele din krop, inklusive dine kalve. Brug kostvaner og gør fitness eller aerobic, og helst trin aerobic, fordi det er designet til at tabe sig og øge slankheden af benene.

Trin 2

Lav specifikke øvelser for at reducere kalvestørrelsen. Deres essens er ekstremt enkel: alt hvad du behøver til dette er en platform - en højde omkring ti til femten centimeter over gulvet, bred og stabil. Træd på platformen med din højre fod, læg din venstre fod på den, og træd derefter af platformen på samme måde. Gentag denne øvelse, løft dine knæ kraftigt, når du går ind og ud af platformen.

Trin 3

Lav kalvøvelser, men ikke med vægte. Pointen er, at ved at gøre en belastning på dine kalve uden vægt hjælper du med at reducere muskelvolumen og øge udholdenhed, men hvis du gør det med vægt og langsomt, får du muskelmasse. Stå med begge tæer på pallen og gå skarpt op på dem, og gå derefter skarpt ned. Udfør denne øvelse, indtil der opstår en brændende fornemmelse. Nøglen er at gentage det så hurtigt som muligt.

Anbefalede: