Hvordan Man Gør Kaviar Tyndere

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Gør Kaviar Tyndere
Hvordan Man Gør Kaviar Tyndere

Video: Hvordan Man Gør Kaviar Tyndere

Video: Hvordan Man Gør Kaviar Tyndere
Video: At kende denne hemmelighed, vil du aldrig smide plastik flasker! 2024, Marts
Anonim

Tynde, slanke kalve betragtes som idealet for kvindelig benskønhed. Desværre er nogle kvinder ikke så heldige, deres kaviar er et par centimeter tykkere, end den burde være. En bagatel ser det ud til, men det forstyrrer integriteten af benets silhuet og komplicerer processen med at vælge høje sko, for eksempel støvler. Men dette er ikke et problem - der er en bestemt teknik, som du effektivt kan miste tre til fire centimeter i kalvomkreds.

Hvordan man gør kaviar tyndere
Hvordan man gør kaviar tyndere

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du organisere og distribuere din diæt klogt over tid. Husk at det er uønsket at spise efter seks, og hvis du virkelig vil tabe dig, skal du opgive stivelsesholdige og fede fødevarer og også minimere brugen af slik. Foretrækker frugt, grøntsager og magert fisk frem for disse produkter.

Trin 2

Træne i gymnastiksalen med lette vægte eller træne i fitness. Det vigtigste er ikke at bruge tunge vægte, ellers risikerer du at få ekstra muskelmasse. For at udgyde muskelmasse fra kalvene er alt hvad du behøver en platform, hvor du kan stå med tæerne. Brug den til at arbejde på den uden at veje den ned. Stå brat på tæerne og fald ned på samme måde. Udfør denne øvelse så hurtigt som muligt.

Trin 3

Hvis du ikke har råd til et motionscenter på grund af mangel på tid, skal du bruge et springtov. Brug ikke sko - dette lægger så meget stress på dine kalve som muligt. Træn to til tre gange om dagen for at give dine muskler ikke tid til at komme sig, og du vil se dem smelte foran vores øjne.

Anbefalede: