Hvem Er Ekaterina Gamova

Hvem Er Ekaterina Gamova
Hvem Er Ekaterina Gamova

Video: Hvem Er Ekaterina Gamova

Video: Прямая Линия | Екатерина Гамова 2022, November
Anonim

Ekaterina Gamova er en volleyballspiller, en atlet og bare en skønhed. Hun blev født i det olympiske år 1980 i Chelyabinsk. Nu er hun den anerkendte leder af det russiske volleyballhold, som er en af ​​de bedste i verden.

Hvem er Ekaterina Gamova
Hvem er Ekaterina Gamova

Katya Gamova begyndte at spille volleyball i en alder af 8 år. Allerede i en alder af 11 var pigen 172 centimeter høj og var engageret i sektionerne basketball og håndbold. Da hun skulle træffe det endelige valg til fordel for et spil, aftalte Katya sig på volleyball.

Gamova fik sin uddannelse på en sportsskole i Chelyabinsk. I en alder af 14 sluttede hun sig til teamet af håndværkere i sin hjemby Metar. Og i 1997 vandt Katya, som en del af det russiske ungdomsvolleyboldhold, titlen som verdensmester. Det næste år var bemærkelsesværdigt for andenpladsen i EM og overgangen til Uralochka.

Gamow underskrev en kontrakt i 15 år. Nikolay Karpol blev hendes træner. Katya spillede også i Uralochkas datterselskab, Uraltransbank; i 1999 blev atleten sølvmedalje i det russiske mesterskab. Samme år fandt Final Four sted i Napoli, hvor Gamow også deltog.

Katya blev bemærket og ført til det russiske landshold. Hun arbejder aktivt i alle konkurrencer, både internationale og russiske. Som en del af studenterholdet vandt Gamow sølv ved Universiaden i Spanien. Derefter gik hun for at kæmpe i Kina sammen med Ruslands hovedhold. Katya støttede også ungdomsholdet ved at gå til verdensmesterskabet i Canada. Der blev pigen den mest succesrige spiller i konkurrencen. Canadiske publikum var imponeret over Gamovas dygtighed og gav hende kaldenavnet Game over.

Atletens sejrserie fortsætter ved europamesterskabet og verdensmesterskabet. Og i 2000 blev Ekaterina anerkendt som den bedste blokering. I 2001 tog Gamova, som en del af Uralochka, førstepladsen i det russiske mesterskab for volleyball.

Mesterskaber, kopper og Grand Prix udskiftes, og overalt udfører atleten simpelthen fremragende, for hvilken hun tildeles forskellige medaljer og priser. Dens resultater er imponerende, uden Katyas deltagelse er det allerede umuligt at forestille sig det russiske hold.

Gammovas færdigheder blev fuldt demonstreret ved de Olympiske lege i Athen. Så viste hun sine bedste resultater - 204 point! Volleyballfinalen for det russiske landshold viste sig at være meget tragisk - den tabte for det kinesiske hold. Katya kunne ikke indeholde sine følelser og brast i gråd, fordi hun gav al sin styrke til dette spil.

I 2004 skiltes Gamova med Uralochka og flyttede til Dynamo. I 2005 gik Katya for at studere ved Det Journalistiske Fakultet. Som en del af Dynamo blev atleten russisk mester tre gange.

Den nye træner for det russiske volleyballhold, italienske Giovanni Caprare, tillod ikke Katya at sidde på bænken, brugte aktivt sine færdigheder og talent. I 2006 modtog Rusland for første gang titlen som verdensmester i volleyball.

OL i Kina for Ekaterina Gamova viste sig ikke at være en medalje. Atleten forlod endda det russiske landshold et stykke tid og vendte tilbage i 2009. Katya spillede for den tyrkiske klub Fenerbahce i sæsonen 2009-2010.

Den russiske volleyballatlet går ikke glip af en eneste større konkurrence og giver altid alt sit bedste i spillet til 100%. I 2010 anerkendte medierne Ekaterina Gamova som den bedste atlet i Rusland.

Populær af emne.