Hvordan Man Laver Vandaerobic

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Vandaerobic
Hvordan Man Laver Vandaerobic

Video: Hvordan Man Laver Vandaerobic

Video: Hvordan Man Laver Vandaerobic
Video: Hvordan laver I vin? 2024, Kan
Anonim

Der er mange måder at tabe sig på og holde din krop i god form. En af dem er vandaerobic. Denne form for fitness er velegnet til både gravide kvinder og almindelige mennesker, der ikke har nogen begrænsninger på belastningen.

Hvordan man laver vandaerobic
Hvordan man laver vandaerobic

Instruktioner

Trin 1

Vandaerobic er et sæt øvelser designet til at blive udført i en dam, hvor væskeniveauet ikke er dybt. Denne type aerobic giver en moderat belastning på alle muskelgrupper, hvilket vil være særligt nyttigt for dem, der ikke kan anstrenge ryggen eller leddene.

Trin 2

Inden du starter de grundlæggende øvelser, udføres der som regel en opvarmning. Du kan starte med et normalt trin i vandet. Så skal du hoppe og svinge dine ben og arme. Du kan også udføre nogle elementer fra forskellige danse. Du skal dog ikke tro, at det bliver let. Vand vil modstå din krop mere end luft. Hvis den sædvanlige opvarmning ikke er nok, kan du bruge håndvægte, handsker eller finner. De øger belastningen på kroppen betydeligt. Men det kan være værd at konsultere din læge.

Trin 3

Under eksistensen af vandaerobic er mange typer øvelser blevet opfundet. Der er dog handlinger, der tjener som basis for dem alle. Den enkleste og mest berømte øvelse kan betragtes som almindelig svømning. Det giver dig mulighed for at udvikle hele kroppen på samme tid uden at anstrenge den. Hvis en person ikke svømmer meget godt, er dette ikke et problem, da der er en begrænsning på vandstanden i vandaerobic.

Trin 4

Start med at løbe. Prøv at hæve dine knæ så højt som muligt. Det er ikke nødvendigt at udføre denne handling ét sted. Prøv at løbe over hele puljen. Dette vil især være effektivt, hvis undervisningen holdes i floden. At løbe mod strømmen vil kun lægge mere stress på dine muskler. Øvelsen skal udføres i mindst 15 minutter, og vandstanden bør ikke være højere end brystet.

Trin 5

Den næste øvelse er for lår og glutes. Stå ud mod kanten af poolen. Tag fat i håndlisterne med dine hænder. Løft dit højre ben og tag det tilbage. Gør derefter det samme med venstre. Gør det 15 til 20 gange.

Trin 6

Det næste trin er at lave sakse og cykeløvelser. For at gøre dette skal du hvile ryggen mod tankens vægge og hæve dine ben i en ret vinkel. Derudover kan du forblive i samme position, trække knæene mod brystet og rette dem tilbage.

Trin 7

En anden effektiv måde at opbygge dine hofter og glutes på er med lunges. Denne øvelse skal udføres i vand, hvis niveau ikke overstiger dit bælte. Og for pressen er en øvelse med en bold egnet. Klem det mellem dine ben, og prøv at sænke dem, når du kommer ind. Det skal udføres inden for 3 minutter.

Anbefalede: