Hvordan Man Lærer, Hvordan Man Laver En Fåreskindfrakke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer, Hvordan Man Laver En Fåreskindfrakke
Hvordan Man Lærer, Hvordan Man Laver En Fåreskindfrakke

Video: Hvordan Man Lærer, Hvordan Man Laver En Fåreskindfrakke

Video: Hvordan Man Lærer, Hvordan Man Laver En Fåreskindfrakke
Video: Как сделать бабочку оригами | Простое оригами 2024, April
Anonim

Toe loop (fra den engelske to loop) betragtes som et af de enkleste spring i kunstskøjteløb. Oftest udføres fåreskindpelsen med det andet spring i springkaskaderne.

Hvordan man lærer, hvordan man laver en fåreskindfrakke
Hvordan man lærer, hvordan man laver en fåreskindfrakke

Instruktioner

Trin 1

I kunstskøjteløb udføres mange spring fra den ene kant til den anden, og i nogle af dem bruges skøjtenes tænder. Netop sådanne spring inkluderer en fåreskindfrakke, der kaldes et spring med et let ryk med en tand.

Så du skal gøre følgende. Prøv at glide frem og tilbage, drej derefter skuldrene, og prøv at skubbe mod isen med tåen på dit frie ben. Fortsæt derefter med at dreje og spring på en sådan måde, at du lander på kanten bagud. Venstre tå skal ramme isen meget glat med lidt eller ingen stop.

Trin 2

For bedre at forstå teknikken til at udføre et spring, prøv at forestille dig, at du laver et valspring fra en tå. Inden du springer, skal du også dreje hovedet mere mod venstre skulder.

Hvis vi taler om mulige fejl, er de dybest set de samme som i andre spring, selvom der er en, der er værd at nævne separat. Under selve springet skal du sørge for, at tåen er rettet nøjagtigt nedad, ellers kolliderer den ikke i isdækslet, og du risikerer at falde.

Trin 3

For at komme på bagsiden, prøv at gøre de indvendige tre, før du hopper (det er faktisk ikke så svært). En sådan tredobling udføres stort set på samme måde som fremad-udad, nemlig: klar position, vending og kontrol. Hvis springet foretages mod uret, skal den første position være på kanten fremad og indad, så meget kraftigt afvikle skuldre og arme mod uret og drej en trepunkts drejning.

Bemærk, at dit frie ben på samme tid skal gå rundt om støttebenet i en bred nok radius, så du kan lande i startpositionen. Hvis du straks begynder at lave en tre, vil der umiddelbart før skub være en meget lille pause (eller der vil slet ikke være nogen pause), og så ser hele kombinationen meget glat og harmonisk ud.

Anbefalede: