Hvordan Man Lærer At Dykke

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Dykke
Hvordan Man Lærer At Dykke

Video: Hvordan Man Lærer At Dykke

Video: Bonusmateriale - Lær at dykke 2022, December
Anonim

Hvis du allerede ved, hvordan man svømmer ganske godt, er det tid til at lære at dykke godt. Denne færdighed kan være meget nyttig senere og endda redde et liv. Det vigtigste er at udføre vedvarende daglig træning, og du vil lære at dykke såvel som andre.

Hvordan man lærer at dykke
Hvordan man lærer at dykke

Instruktioner

Trin 1

Lær først ikke at lukke øjnene under vandet. Prøv at nedsænke dig helt i vandet, løft din hånd og se på det. Der er intet galt med, at vand kommer i øjnene, for selv saltvand irriterer ikke. Det er bedst at prøve denne øvelse, mens du svømmer i en regelmæssig vandkrop.

Trin 2

Hvis du allerede ved, hvordan man åbner øjnene i vand, så prøv følgende: gå ned til bunden af ​​et lavt reservoir og find en hvid genstand, der er tilbage i bunden tidligere. Bøj dig, stræk dine ben, og dykk hovedet først og prøv at nå objektet fra bunden. Der kan opstå vanskeligheder i starten, men så ordner alt.

Trin 3

Svøm et par meter fra den hvide genstand og dyk fra vandoverfladen mod den. Det kan være svært at nedsænke din torso i vandet, men for at løse problemet, skal du blot hæve dine ben højere. Din vægt hjælper dig med at synke ned i vandet.

Trin 4

Dernæst skal du forstå, hvor længe du ved, hvordan man holder sig under vand. Dykning svarer meget til normal dykning. Men opdriftskraften kan blande sig. Prøv at holde dine ben højere end dit hoved, strøg nedad og fremad.

Trin 5

Det er også vigtigt at holde en lige kurs, når man dykker. Prøv at svømme og kig mod kysten, hvor der er visse seværdigheder, for at lære at svømme så lige som muligt.

Trin 6

For at forbedre dine dykkerfærdigheder, prøv at gøre øvelserne sværere hver dag. Kast f.eks. Et par bemærkelsesværdige genstande i vandet og prøv at finde dem i et dyk. Du kan også kaste ethvert objekt fra båden og dykke efter det og prøve at få dette objekt, selv før det rører bunden.

Trin 7

Bemærk, at under normal dykning skal du også komme i vandet korrekt og smukt. Problemet for begyndere ved dykning er, at de simpelthen er bange for at gå hovedet først i vandet. Som et resultat falder de i vandet i et lag og modtager håndgribelige slag fra hele kroppen.

Trin 8

For at komme i gang skal du lære at dykke fra kysten, hvor vandet næsten svarer til det. Bøj meget lavt, stræk armene ud over hovedet og glid ned i vandet. Gradvist skal du øge kysthøjden og prøve at dykke i et springhoved først. Som et resultat skal du lære at hoppe i vandet med en løbende start.

Populær af emne.