Gå Med En Skridttæller

Indholdsfortegnelse:

Gå Med En Skridttæller
Gå Med En Skridttæller

Video: Gå Med En Skridttæller

Video: Gå Med En Skridttæller
Video: Guide til Seagull skridttæller s089 2024, Kan
Anonim

Fysisk aktivitet som at gå er et fremragende værktøj til at kontrollere blodsukkeret. Brug et skridttæller (aka skridttæller), en lille, let enhed, der endda kan fastgøres til et bælte. Det giver dig mulighed for at spore, hvor mange skridt du har taget til succes hver dag. Skridttællere læser ikke kun antallet af skridt, men beregner også den tilbagelagte afstand, antallet af forbrændte kalorier. Livet med en skridttæller er meget vanedannende! Du vil gerne gå mere og mere for at forbedre din præstation. Og dette er en direkte vej til et sundt liv!

Gå med en skridttæller
Gå med en skridttæller

Instruktioner

Trin 1

En sund voksen bør gå mindst 10.000 trin om dagen. Du kan øge din grænse hver uge. Uanset hvad du gør for dette, vil det have en positiv effekt på dit helbred.

Trin 2

Hvis du er klar til at tage det første skridt med din nye enhed, skal du følge de enkle instruktioner. Tag skridttælleren på, så snart du vågner op. Og skyde lige inden sengetid. Anbring skridttælleren korrekt i taljeniveau på linje med knæet. Samtidig skal den fastgøres så jævnt som muligt langs en vandret linje. Enhedens parallelitet med vejen hjælper med at gøre beregningerne mere nøjagtige.

Trin 3

Skridttællere skelner som regel ikke mellem bevægelser på en flad vej eller ned ad bakke. Der kan også opstå unøjagtigheder ved træning på simulatorer. For eksempel på en løbebånd kan en skridttæller gøre tricket. Men på en stationær cykel er der ingen chance.

Registrer antallet af trin, du tager i en notesbog for at se dine fremskridt.

Trin 4

Der er selvfølgelig forskellige dage. I visse tilfælde kan 10.000 trin også være overvældende. Konsulter derfor en læge, inden du begynder med fysisk aktivitet. Men du vil selv se, at notesblokken med mærker får dig til at bevæge dig mere og mere. Vær ikke doven med at gå op ad trappen og komme ud et stop inden dit hjem. Vil du sige noget til en kollega? Kom op og sig i stedet for at sende en besked eller et brev. Vigtigst er det, husk at det tager cirka 66 dage at udvikle enhver ny vane. Så vær tålmodig og vedholdende!

Anbefalede: