Sådan Bruges En Skridttæller

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges En Skridttæller
Sådan Bruges En Skridttæller

Video: Sådan Bruges En Skridttæller

Video: Sådan Bruges En Skridttæller
Video: How to Use a Pedometer 2024, Kan
Anonim

En skridttæller er en enhed til at tælle antallet af trin, en person har taget, mens han går eller løber. Skridttælleren kan enten være en enkeltstående enhed (elektronisk eller mekanisk) eller indbygget i f.eks. En smartphone, et ur eller en afspiller.

Sådan bruges en skridttæller
Sådan bruges en skridttæller

Hvorfor har du brug for en skridttæller

Ifølge de undersøgelser, der udføres, tager flertallet af russerne ikke mere end 5 tusind skridt om dagen, mens det er nødvendigt at gøre mindst 10 tusind for at opretholde helbredet! Ellers kan livsstilen betragtes som stillesiddende, og dens konsekvenser er ret triste. Men det er næsten umuligt at beregne dine trin på egen hånd, og hvem vil gøre det? Skridttællere er praktiske enheder, der giver dig mulighed for at overvåge din fysiske aktivitet. Det betyder ikke noget, om du går om aftenen for sundhed eller løber for vægttab, en skridttæller vil under alle omstændigheder være til uvurderlig hjælp til at beregne resultaterne. Han tillader ikke, at du hverken undgår den nødvendige belastning eller overanstrengelse.

Oprindeligt blev skridttællere oprettet til atleter, men nu bruges de af alle, der løber eller løber på egen hånd.

Nogle gange kan du komme på tværs af ordet "skridttæller", men det er forkert, det er korrekt at sige "skridttæller".

Brug en skridttæller

Før du tilslutter skridttælleren og begynder at gå, skal du læse vejledningen til den grundigt. Tror du, at der ikke er noget lettere end at bruge en skridttæller? Faktum er, at enhederne er forskellige i typer, og metoden til fastgørelse afhænger af dette. Nogle modeller skal bæres på håndleddet, andre skal fastgøres til skoene, og andre skal fastgøres til et bælte. Der er nogle, der endda kan arbejde i lommen. Det er vigtigt at finde ud af, hvordan din skridttæller fungerer, ellers er det umuligt at få et pålideligt resultat.

Skridttællere giver dig mulighed for at beregne den afstand, du har gået: enheden styres af trinlængden og deres antal. Enheden vil bestemme, at du har lavet et skridt, da accelerationen af din krop på et tidspunkt vil være negativ på tidspunktet for dens afslutning. Dette er hvad skridttælleren reagerer på. I et mekanisk skridttæller modstås vægten af en fjeder og drejer derefter tælleren og skifter den med en. Og i en elektronisk enhed er det samme, kun sensoren er elektromekanisk. Moderne modeller har desuden ofte mikroprocessorer, der gør det muligt næsten fuldstændigt at eliminere falske alarmer.

Der er også skridttællere, der fastgøres direkte på sålen: indikatoren stiger med en, så snart du trykker på enheden, mens du tager et skridt. Sensoren er placeret på det ene ben, så der tælles et par trin.

Nyere enheder er udstyret med GPS, hvilket i høj grad reducerer sandsynligheden for fejl forbundet med kropsbevægelser udført på stedet.

Hvis du ikke har et stillesiddende job, fortsætter skridttælleren med at tælle resultaterne til dig i løbet af denne tid. Det er på dette tidspunkt, at du især er i fare for at få flere falske positive. Skridttælleren sover heller ikke, mens du bevæger dig i transport. Derfor skal du bare overvåge enheden i de første par dage og slukke for den på nogle øjeblikke, for eksempel mens du kører til arbejde.

Anbefalede: