Sådan Bruges En Romaskine

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges En Romaskine
Sådan Bruges En Romaskine

Video: Sådan Bruges En Romaskine

Video: Korrekt Ro-teknik - Sådan bruges Romaskinen ★★★ 2022, December
Anonim

Hvis du vil have en smuk figur og magre muskler, men du ikke har tid og / eller lyst til at gå i gymnastiksalen, skal du skaffe dig en romaskine og installere den i dit hjem. Så du dræber to fugle i én sten - og du vil tage form og lære at ro. Og det er ikke så svært at lave romaskiner.

Sådan bruges en romaskine
Sådan bruges en romaskine

Instruktioner

Trin 1

Uanset hvilken simulator du bruger, skal du starte din træning i mindre grad. Først vil klasser, der varer cirka en time med korte pauser hvert 10.-15. Minut, være nok for dig. Varm først op, før du træner. Overbelast ikke dine knæ, fordel belastningen over bagdel og hofter. Hold ryggen lige og læne dig ikke mere end 45 grader. Bevæg jævn og rytmisk uden at stoppe. Træn korrekt - øg belastningen ikke brat, men gradvist. Dette betyder, at du ikke skal overvurdere dine muligheder. Ved, hvornår du skal stoppe.

Trin 2

Først med en effekt på 100-300 watt er det nok for dig at lave omkring 20 slag i minuttet. Hvis du er fysisk sund, skal du gøre omkring 40-50 slag i minuttet i 4-5 minutter efterfulgt af 20 slag i minuttet. Hvis du har mild hypertension eller let fedme, kan du tage ca. 40 slag i minuttet et minut, før du skifter til lydløs tilstand.

Trin 3

Hvis din romaskine ikke har en pulsmåler, skal du selv foretage beregningerne. Og til dette bliver du nødt til at afbryde din træning. Organiser klasser som denne: lav 3 sæt på 10 minutter med de samme pauser. Indledningsvis skal du holde din puls på 140-160 slag i minuttet. Træk din alder fra 220 for at beregne den maksimale belastning på din krop.

Trin 4

Hvis dit hovedmål er at tabe sig, skal du være yderst forsigtig, når du beregner belastningen. Din puls bør ikke overstige 60-70% af den maksimale puls. Med en pulsværdi på 70-75% er muskelmasse allerede ved at blive bygget. Som du kan se, i denne situation er pulsmåleren på simulatoren simpelthen nødvendig. De mest nøjagtige sensorer er dem, der er fastgjort til nakke og bryst. Styrets sensorer er ikke særlig nøjagtige, men de er meget mere behagelige. Der er også sensorer til øreklips. Tilstedeværelsen af ​​en sådan sensor mærkes næppe, men den tager ofte fejl.

Populær af emne.