Hvordan Var Verdensmesterskabet I Ishockey I

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Var Verdensmesterskabet I Ishockey I
Hvordan Var Verdensmesterskabet I Ishockey I

Video: Hvordan Var Verdensmesterskabet I Ishockey I

Video: Hvordan Var Verdensmesterskabet I Ishockey I
Video: Էրդողանը՝ ուղիղ եթերի ժամանակ ուշագնաց է եղել 2024, April
Anonim

I 2012 blev ishockey-verdensmesterskabet afholdt samtidigt i henholdsvis Finland og Sverige, der blev spillet kampe i Stockholm og Helsinki. Denne turnering var heldig for det russiske landshold, som var i stand til at vinde guldmedaljer i en bitter kamp.

Hvordan var verdensmesterskabet i ishockey i 2012
Hvordan var verdensmesterskabet i ishockey i 2012

Instruktioner

Trin 1

Turneringens maskot var "hockey-fuglen" Hockey Bird, og den officielle hymne var sangen "Last Ride of the Day" af det finske band "Nightwish".

Trin 2

Den indledende fase var en gruppespil, hvor holdene blev opdelt i to grupper, og hvert hold skulle spille hver. I alt var der otte hold i gruppen. Det russiske hold vandt alle kampe, scorede kun 27 mål og indkasserede 8 mål. Efter at have vundet den første plads i gruppen gik det russiske hold videre til slutspillet.

Trin 3

I kvartfinalen blev det russiske landshold modstander af det norske hold, som russiske hockeyspillere vandt med en score på 5: 2. Holdene spillede i Stockholm.

Trin 4

I semifinalen slog det russiske hold Finland med en endnu mere overbevisende score 6: 2. Spillet fandt sted i Helsinki.

Trin 5

Holdene fra Rusland og Slovakiet mødtes i finalen. På vej til finalen formåede slovakkerne at slå det canadiske landshold i kvartfinalen, hvilket blev opfattet som en sensation, og i semifinalen - det tjekkiske hold, der til sidst tog tredjepladsen i turneringen.

Trin 6

Rusland vandt finalekampen med samme score 6: 2 og hævnede dermed for nederlaget i Sverige i 2002, da det slovakiske landshold blev verdensmester for første gang. To mål i den sidste kamp blev scoret af Alexander Semin, og det sidste punkt i turneringen blev sat af Evgeny Malkin, der blev anerkendt som den mest værdifulde spiller i hele mesterskabet. I alt scorede Eugene 11 mål, lavede 8 assists og scorede 19 point.

Trin 7

Som et resultat viste det russiske hold et unikt resultat ved at vinde alle de ti kampe med en fordel på mindst to mål og ikke spille en eneste overtid. I slutningen af finalen modtog hockeyspillerne tillykke fra den russiske præsident Vladimir Putin.

Trin 8

Titlen som verdensmester blev den fjerde for det russiske landshold og under hensyntagen til USSR-landsholdets sejre - den 26.

Anbefalede: